Unirea Slobozia, gata de etapele finale din sezonul regular! Adrian Mihalcea a stabilit un ultim amical și închide perioada transferurilor cu ultima achiziție: ”N-am vrut multe schimbări, nu aveam de ce”

Andrei PASCU 12 Feb. 2024, 15:01 Liga 2
Unirea Slobozia, gata de etapele finale din sezonul regular! Adrian Mihalcea a stabilit un ultim amical și închide perioada transferurilor cu ultima achiziție: ”N-am vrut multe schimbări, nu aveam de ce”

Unirea Slobozia este pe ultima sută de metri a pregătirilor de iarnă, la fel ca toate echipele din Liga 2 de altfel, iar la finalul săptămânii trecute s-a întors acasă și din cantonamentul organizat la București.

Adrian Mihalcea a vorbit pentru Liga2.ro despre cum a mers perioada de pregătire, dar și ce va urma la Unirea Slobozia, achiziția pe care urmează să o anunțe și ce ultim amical a mai programat.

Unirea Slobozia, gata de ultimele meciuri din sezonul regular!

Unirea Slobozia a fost ferită de accidentări până acum, iar din acest motiv Adrian Mihalcea a fost mulțumit. O singură problemă a remarcat antrenorul în urma cantonamentului, anume că, din cauza condițiilor meteo, echipa sa s-a pregătit mai mult pe teren sintetic.

”Principalul” locului 3 din Liga 2 a fost mulțumit și de faptul că Unirea Slobozia nu a pierdut până acum, în meciurile amicale din această iarnă, mai ales că se află în fața unui alt play-off, după cel de sezonul trecut, cu Gloria Buzău, pe care a dus-o până în barajul cu UTA, dar care a fost pierdut.

  •  În cadrul cantonamentului au avut loc amicalele cu Metaloglobus (scor 1-0), CS Tunari (scor 1-1, foto articol) și LPS HD Clinceni (scor 1-0). Anterior intrării în stagiul de pregătire, Unirea Slobozia le-a întâlnit pe Abatorul Slobozia (scor 7-1) și FC Rovine (scor 8-2). 

Unirea Slobozia va mai juca un amical, cu Dunărea Călărași, la finalul acestei săptămâni.

Ne-am pregătit bine, mă bucur că nu avem accidentat, am avut trei amicale. Din păcate, mi-aș fi dorit să fac mai multe antrenamente pe iarbă, dar, ținând cont de vremea care a fost, nu puteam să schimbăm mai mult. Am făcut pe sintetic, dar a fost un sintetic de calitate, condițiile au fost foarte bune, super!

Contează și că nu am pierdut în amicale, contează orice. Nu am pierdut, contează că băieții conștientizează că ne așteaptă o perioadă foarte grea, dar poate să fie frumoasă.

Vom mai juca un meci amical până începe Liga 2, sâmbătă, cu Dunărea Călărași, dar stabilim totul în funcție de vreme. Vom juca la Călărași”, a spus Adrian Mihalcea în dialogul cu reporterul Liga2.ro.

Unirea Slobozia urmează să-l prezinte pe Eduard Lambrinoc

Unirea Slobozia s-a numărat printre echipele din Liga 2 cu cele mai puține mutări la nivelul lotului, aducând trei jucător și plecând trei. La nivel oficial, echipa din Ialomița îl va mai anunța și pe Eduard Lambrinoc (19 ani), care face vizita medicală în prima zi din această săptămână.

Liga2.ro a anunțat încă de la începutul lunii februarie împrumutul lui Lambrinoc de la FC Voluntari, iar Adrian Mihalcea a comunicat că tânărul, care va îndeplini și rolul de ”under”, va fi prezentat în curând.

Nu am făcut multe transferuri, au plecat trei jucători și au venit trei. Nu mi-am dorit lucrul acesta și nici nu aveam de ce. Lotul a fost bine conturat din vară, iar acum am încercat să aducem jucători cu valoare poate peste media celor plecați, pentru partea a doua a sezonului.

Nu aveam de ce să aducem mai mulți, nu mi-a stat prin cap acest lucru. Azi (n.r. – luni, 12 februarie) va face vizita medicală Lambrinoc. A fost cu noi în pregătire, dar trebuie să facă vizita medicală. El va veni împrumut la noi. E un jucător cu care ne-am înțeles!”, a continuat antrenorul.

Adrian Mihalcea vede un culoar favorabil pentru promovare, dar e precaut

Unirea Slobozia, situată pe locul 3 în Liga 2, la egalitate cu poziția secundă, este printre principalele favorite la promovarea din Liga 2. După 15 etape are 31 de puncte, iar, când mai sunt patru runde din sezonul regular, are nouă puncte avans peste locul 7, Steaua.

Adrian Mihalcea este conștient că Unirea Slobozia are șanse mari să joace cel puțin barajul de promovare, dar e concentrat pe o clasare cât mai bună, să obțină matematic accederea în play-off, iar apoi să obțină rezultate solide în grupa pentru accederea în prima divizie.

Va fi un play-off de foc! Dar, cu cât mai multe echipe fără drept de promovare în play-off, cu atât mai simplu, să zic așa, pentru cele care au drept și se califică în play-off. Dar, în orice fel s-ar desfășura, cu două-trei-patru echipe fără drept de promovare, va fi dificil.

Pe mine mă interesează primul meci din sezonul regular să îl câștig, să avem play-off-ul în mână, iar apoi vom vedea cum facem strategia. Dar, nu mă consider promovat, nu mă interesează decât cum vom juca noi.

Ne vom bate pentru promovare, e un culoar mai bun decât anii trecuți, dar nu suntem cu promovarea realizată”, a mai spus Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro.

Foto: Unirea Slobozia și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-si-a-prezentat-inca-cinci-noi-jucatori-19299455

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scene-incredibile-la-chindia-unde-fusese-rechemat-golofca-19299451

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-concluzii-despre-cantonamentul-incheiat-de-unirea-dej-19299446

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-a-castigat-amicalul-cu-petrocub-hincesti-19299423

https://liga2.prosport.ro/seria-1/razvan-iorga-a-semnat-cu-chindia-19299414

Andrei PASCU 12 Feb. 2024, 15:01 Liga 2
Pe aceeași temă