CSM Slatina și CS Comunal Șelimbăr au terminat împreună amicalele. Colegele de Liga 2, egal în partida de verificare de la Slatina

Răzvan STÎNGĂ 18 Feb. 2023, 19:26 Liga 2

CSM Slatina și CS Comunal Șelimbăr au încheiat împreună seria meciurilor amicale din perioada premergătoare reluării Ligii 2, sâmbătă, când s-au întâlnit într-un joc pe terenul formației oltene.

Confruntarea s-a terminat la egalitate, fără gol, scor 0-0.

CSM Slatina și CS Comunal Șelimbăr, remiză ”albă” într-un meci amical 

Conform informațiilor oferite de CS Comunal Șelimbăr în postarea meciului de pe site-urile de socializare, partida a fost presărată cu câteva ocazii la cele două porți, de ambele tabere, dar în cele din urmă rezultatul final a fost ”alb”. Sibienii au rulat tot lotul pe care îl are Claudiu Niculescu la dispoziție, lucru pe care l-a făcut și CSM Slatina.

Din minutul 70, Daniel Oprescu, antrenorul oltenilor, a schimbat toată echipa și a introdus alți jucători, pe aceștia din urmă, probabil, urmând să mizeze din postura de rezerve în prima confruntare oficială din acest an, din Liga 2.

CSM Slatina a dezvăluit primul 11 trimis în teren de Daniel Oprescu, detaliu pe care nu l-a publicat CS Comunal Șelimbăr. Astfel, formația olteană a început în formula: Pop, Mitran, Gherghe, Sălcianu, Pisăru, Anghelina, Dorin Toma, Constantin Radu, Leață, Ciocâlteu, Plokhotnyuk.

Claudiu Niculescu, mulțumit de cum a arătat CS Comunal Șelimbăr cu CSM Slatina

Claudiu Niculescu a fost mulțumit de jocul elevilor săi din partida amicală cu CSM Slatina, precizând la final, conform CS Comunal Șelimbăr:

A fost un test util împotriva unei echipe bune din Liga a II-a, ne-a fost puțin greu pentru că am făcut trecerea de la terenul sintetic la cel de iarbă, iar acest lucru s-a simțit în timpul jocului. A fost un antrenament foarte bun, o ultimă repetiție înaintea primului meci oficial din 2023.

Mă bucur că am încheiat acest meci fără nici o accidentare, că toți jucătorii au ieșit sănătoși de pe teren, mergem acasă să ne refacem pentru a începe săptămâna cu energie, entuziasm și multă, multă încredere”.

CSM Slatina și CS Comunal Șelimbăr, gata de reluarea Ligii 2

În actuala perioadă de pregătire de iarnă, CSM Slatina a mai disputat șapte meciuri amicale. A început cu Minerul Costeşti, pe care a învins-o cu 3-0, după care a întâlnit Universitatea Craiova, în fața căreia a cedat cu scorul de 0-5, Cetatea Turnu Măgurele, în fața căreia s-a impus cu 2-0, Sporting Roșiori, scor 3-1, Progresul Spartac, scor 0-0, Steaua, scor 1-1, și Petrolul Potcoava, scor 3-1.

CS Comunal Șelimbăr a disputat la finalul săptămânii trecute al patrulea amical programat în această iarnă. În testele desfășurate, a trecut cu 2-0 de SCM Râmnicu Vâlcea (Liga 4 Vâlcea), cu 2-1 de Metalurgistul Cugir (Liga 3), cu 4-0 de CSC Dumbrăvița (Liga 2), după care a învins cu 5-2 CSM Unirea Alba Iulia (Liga 3). Acum, a făcut remiză cu CSM Slatina.

CSM Slatina, la mijlocul clasamentului de Liga 2

CSM Slatina e pe locul 11 în clasamentul Ligii 2 după 16 meciuri, cu 22 de puncte, la un punct de locul 10, FC Brașov. Distanța dintre formația lui Daniel Oprescu și locul 6, care duce în play-off, e de patru puncte în acest moment. Poziția respectivă e ocupată acum de Gloria Buzău.

În 2023, în sezonul regular, CSM Slatina le va mai întâlni pe SC Oțelul (acasă), Viitorul Pandurii (deplasare) și Unirea Dej (acasă).

CS Comunal Șelimbăr, pe 12 în Liga 2

CS Comunal Șelimbăr începe anul 2023 de Liga 2 pe locul 12, cu 21 de puncte după 16 runde, fiind la cinci puncte de locul 6, Gloria Buzău, ultima poziție care duce în play-off la finalul întrecerii regulare.

În ultimele nouă meciuri de campionat, de anul trecut, formația din Sibiu a bifat doar un singur succes, 2-1 cu FK Miercurea Ciuc, în runda a 15-a. În rest, gruparea pregătită în acest moment de Claudiu Niculescu a bifat cel mult rezultate de egalitate.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-castigat-amicalul-cu-fc-brasov-ultimul-inaintea-reluarii-ligii-2-dan-alexa-mai-mult-cu-cu-gandul-la-jocul-oficial-cu-gloria-buzau-19260687

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-invinsa-de-u-cluj-intrun-meci-amical-19260714

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-mai-pus-pe-liber-trei-jucatori-19260695

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-baia-mare-invingatoare-amicalul-cu-gloria-bistrita-nasaud-19260674

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-vasvari-increzator-ca-poli-iasi-va-arata-mai-bine-in-partea-a-doua-a-sezonului-sunt-convins-ca-la-finalul-campionatului-ne-vom-bucura-de-promovare-secretul-pregatirii-fizi-19260680

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Feb. 2023, 19:26 Liga 2
Pe aceeași temă