Progresul Spartac și CSM Slatina au dat-o la pace într-un meci amical. Andrei Erimia a testat mai mulți jucători, iar oltenii au avut probleme de efectiv

Andrei PASCU 11 Feb. 2023, 19:04 Liga 2

Progresul Spartac și CSM Slatina s-au întâlnit într-un meci amical, sâmbătă, pe terenul formației pregătite de Andrei Erimia, arenă pe care a disputat confruntările de acasă în Liga 3, dar care nu e omologată pentru Liga 2.

Confruntarea dintre cele două nou-promovate s-a terminat la egalitate, fără gol, scor 0-0.

Progresul Spartac și CSM Slatina au remizat într-un amical

Cei doi antrenori, Andrei Erimia și Daniel Oprescu, au folosit toți jucătorii valizi, însă, în ceea ce privește Progresul Spartac, Erimia a trimis pe teren mai mulți fotbaliști pe care îi testează în această perioadă și pe care i-ar putea legitima în zilele următoare.

Conform informațiilor clubului bucureștean, partida a fost una lipsită de mari ocazii, temperatura fiind un argument pentru care jucătorii nu s-au găsit prea des la finalizare, în poziții prea bune. A fost, practic, un antrenament ceva mai intens, care a reglat anumite detalii până la prima partidă oficială din acest an.

Egal în amicalul cu CSM Slatina

Vremea răcoroasă s-a impus asupra meciului nostru de astăzi din Intrarea Vrabiei împotriva celor de la CSM Slatina, cele două echipe nereușind să atace de prea multe ori cele două porți. La finalul celor două reprize, tabela a rămas neschimbată; un egal echitabil, având în vedere echilibrul din teren.

Cei doi antrenori au avut ocazia de a testa un număr mare de jucători, ambii utilizând peste douăzeci de fotbaliști de-a lungul meciului. În cazul bleu-albaștrilor , antrenorul Andrei Erimia a introdus azi un număr mare de jucători aflați în probe.

Ultimul nostru amical va avea loc săptămâna viitoare, bleu-albaștrii urmând să traverseze Bucureștiul pentru a ajunge în Ștefan cel Mare, unde vor întâlni CS Dinamo București.

Tot înainte!”, a scris Progresul Spartac pe Facebook.

CSM Slatina nu a mizat pe toți jucătorii. Are ceva probleme de efectiv. Impresiile lui Daniel Oprescu

De partea cealaltă, CSM Slatina a oferit informații clare cu privire la jucătorii utilizați de Daniel Oprescu, dar și pe cei câțiva care nu au putut evolua și nu au făcut deplasarea din diverse motive. Astfel, oltenii nu i-au luat în autocar pentru amical pe Simion Velcu, Cătălin Preduţ, Adrian Niţă, Cătălin Doman, Laurențiu Hagiu, care au avut program separat de pregătire, la Slatina.

Daniel Oprescu a și tras concluziile confruntării, declarând că în acest moment nu a decis pe cine va miza în prima etapă din Liga 2, pe cine va trimite în echipa de start.

Ne-am îndeplinit obiectivele pentru acest joc. Este devreme să vorbim despre primul unsprezece, modificări în lot pot apărea tot timpul, în funcţie de comportamentul lor în pregătire şi în meciuri. Aceste partide, cu echipe din Liga a 2-a, ne vor permite să cristalizăm un prim unsprezece.

Este clar că nu am urmărit rezultatul, atât timp cât în minutul 60 am schimbat întreaga echipă”, a precizat Oprescu, conform CSM Slatina.

  • CSM Slatina, în partida cu Progresul Spartac (primele 60 de minute): Pop, Mitran, Gherghe, Sălcianu, Pisăru, Anghelina, Toma, Leaţă, Ciocâlteu, Radu, Plokhotnyuk.
  • CSM Slatina, în partida cu Progresul Spartac (ultimele 30 de minute): Silveanu, Stan, Smirnov, Manea, Dinu, Şerban, Traşcu, Oprescu, Niţu, Dinu, Palade.

Progresul Spartac are următorul amical cu Dinamo, CSM Slatina cu Steaua

Progresul Spartac va încheia seria amicalelor din această iarnă cu CS Dinamo, formație din Liga 3, în ”Ștefan cel Mare”, săptămâna următoare.

Două meciuri amicale mai are CSM Slatina, miercuri, 15 februarie, cu Steaua, în Ghencea, iar în ultimul joc de pregătire, programat sâmbătă, 18 februarie, oltenii vor întâlni, pe teren propriu, CSC Comunal Şelimbăr.

Amicalul integral dintre Progresul Spartac și CSM Slatina, scor 0-0

https://www.youtube.com/watch?v=f672ctPKA28&fbclid=IwAR2udGKwIndDAqR9XGE-4hADw0sSshiDd5K2UFkpAkjXrba7IFJxJYXd7zY

Foto: CSM Slatina
Video: Progresul Spartac

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-amical-cu-farul-2-19260186

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steauavictorie-chinuita-cu-viitorul-simian-19260179

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-despre-cantonamentul-organizat-de-sc-otelul-19260169

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-prima-achizitie-a-iernii-19260161

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-invins-dinamo-intrun-amical-19260149

 

 

 

Andrei PASCU 11 Feb. 2023, 19:04 Liga 2
Pe aceeași temă