CSM Slatina, succes în penultimul meci amical al iernii. Oltenii au învins o formație din Liga 3

Andrei PASCU 16 Feb. 2023, 19:33 Liga 2

CSM Slatina a jucat, la o zi după partida din Ghencea, cu Steaua, scor 1-1, un alt meci amical. Pe un teren sintetic din cadrul complexului în care își dispută partidele din Liga 2 de pe teren propriu, oltenii au întâlnit Petrolul Potcoava, clasată pe locul 6 în Seria 6 din Liga 3.

În ciuda oboselii acumulate, CSM Slatina a reușit să câștige cu scorul de 3-1, rezultat care s-a înregistrat și la finalul primelor 45 de minute.

CSM Slatina, victorie cu 3-1 în amicalul cu Petrolul Potcoava

CSM Slatina a dominat adversarii și a marcat de trei ori la rând, în mai puțin de jumătate de oră. A deschis scorul David Palade, cu reușita din minutul 11, după care Andrei Trașcu a făcut 2-0 în minutul 19, iar Luis Nițu a marcat și el, în minutul 29, de la 11 metri.

Petrolul Potcoava a punctat în minutul 31, prin Adrian Vlad, care a transformat și el o lovitură de pedeapsă. În repriza a doua nu s-a mai marcat, iar rezultatul final a fost 3-1 pentru CSM Slatina.

CSM Slatina a mizat în amicalul cu Petrolul Potcoava pe jucătorii care au evoluat mai puțin în testul cu Steaua

Conform informațiilor echipei din Liga 2, antrenorul Daniel Oprescu a mizat din primul minut pe jucătorii care au evoluat mai puțin în testul de miercuri, cu Steaua, dar din minutul 70 au fost introduși pe teren și oamenii de bază din amicalul din Ghencea.

CSM Slatina-Petrolul Potcoava, scor 3-1, într-un joc de pregătire perfectat între cele două teste cu echipe din Liga a II-a

Echipa noastră a susţinut, astăzi, pe terenul sintetic din cadrul Complexului „1 Mai”, un joc de pregătire cu Petrolul Potcoava, partidă perfectată între cele două jocuri cu echipe din Liga a II-a, CSA Steaua şi CSC Şelimbăr.

Toate golurlie au fost marcate în primele 45 de minute. Slătinenii au deschis scorul prin Palade (min.11), pentru ca Andrei Traşcu să majoreze în minutul 19. Luis Niţu a dus scorul la 3-0, în minutul 29, din penalty, iar în minutul 31, Petrolul Potcoava a redus din diferenţă, dintr-o lovitură de la unsprezece metri, prin Adrian Vlad.

Tehnicianul divizionarei secunde slătinene, Daniel Oprescu, a început jocul cu echipa care în meciul cu Steaua Bucureşti a evoluat mai puţin, pentru ca din minutul 70, să fie trimişi pe teren jucătorii care în partida de la Bucureşti au evoluat mai mult.

Totodată, după ce goalkeeper-ul Ionuţ Pop a evoluat tot meciul în jocul cu CSA Steaua, astăzi, portarul Alexandru Silveanu a jucat şi el 90 de minute, însă în primele 45 s-a aflat între buturi pentru echipa noastră, iar în repriza a doua a apărat poarta celor de la Petrolul Potcoava, acolo unde echipa slătineană are mai mulţi jucători împrumutaţi”, a scris CSM Slatina pe Facebook, despre partida cu Petrolul Potcoava.

  • CSM Slatina a început amicalul în formula: Silveanu, Abel Stan, Smirnov, Manea, Alexandru Dinu, Marian Şerban, Traşcu, Marian Danciu, David Oprescu, Luis Niţu, Palade.
  • CSM Slatina, din minutul 70: Pop, Mitran, Gherghe, Sălcianu, Pisăru, Dorin Toma, Anghelina, Leaţă, Ciocâlteu, Constantin Radu, Plokhotnyuk.

CSM Slatina mai are un amical, cu CS Comunal Șelimbăr

În actuala perioadă de pregătire de iarnă, CSM Slatina a mai disputat șase meciuri amicale. A început cu Minerul Costeşti, pe care a învins-o cu 3-0, după care a întâlnit Universitatea Craiova, în fața căreia a cedat cu scorul de 0-5, Cetatea Turnu Măgurele, în fața căreia s-a impus cu 2-0, Sporting Roșiori, scor 3-1, Progresul Spartac, scor 0-0, și Steaua, scor 1-1.

CSM Slatina mai are un singur amical până la reluarea Ligii 2, cu CS Comunal Șelimbăr, sâmbătă, 18 februarie, pe terenul propriu.

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/seaua-si-csm-slatina-au-remizat-intrun-amical-19260485

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-si-a-luat-in-ultima-zi-de-mercato-un-jucator-de-la-universitatea-craiova-e-a-saptea-achizitie-din-aceasta-iarna-a-trupei-lui-dan-oprescu-19260441

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-si-csm-slatina-au-remizat-intrun-amical-19260193

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-la-prezentat-pe-adrian-nita-19260039

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 16 Feb. 2023, 19:33 Liga 2
Pe aceeași temă