”U” Cluj a început cu 24 de jucători cantonamentul de la Mogoșoaia. Echipa are mai multe plecări decât sosiri în lot

Marius ANGHEL 19 Jan. 2021, 14:58 Liga 2

”U” Cluj a început de luni seară, 18 ianuarie 2021, cantonamentul din această iarnă, pe care îl efectuează de această dată în țară, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia. Costel Enache are la dispoziție doar 24 de jucători.

”După un drum de aproape șase ore, echipa noastră a avut parte de primul antrenament.
Miercuri, jucătorii Universității vor avea parte de o zi plină de antrenamente, atât fizice cât și tehnico-tactice, după care marți va urma al doilea joc-test al iernii, în compania celor de la CS Tunari (Liga 3, seria 4, locul 5). În prima partidă de pregătire, disputată vineri, ”U” s-a impus cu 5-0 în fața celor de la Unirea Ungheni, echipă din al treilea eșalon fotbalistic”, a anunțat ”U” Cluj pe site-ul oficial.

”U” Cluj are programate patru amicale la Mogoșoaia

La Mogoșoaia, ”U” Cluj stă în cantonament timp de 11 zile, perioadă în care dispută și patru jocuri test.

Echipa antrenată de Costel Enache va juca cu CS Tunari (locul 5 Seria 4 Liga 3, în 20 ianuarie), FC Voluntari 2 (locul 7 Seria 4 Liga 3, în 23 ianuarie), Rapid (locul 3 Liga 2, în 27 ianuarie) și Steaua (locul 1 Seria 4 Liga 3, în 28 ianuarie).

După întoarcerea din Ilfov, ”U” Cluj mai are programate două meciuri de pregătire, cu SCM Zalău (locul 1 Seria 10 Liga 3, în 3 februarie) și Unirea Dej (locul 1 Seria 9 Liga 3, în 13 februarie).

Lotul pe care îl are Costel Enache în cantonamentul de la Mogoșoaia:

  • portari: Vlad Muțiu, Cosmin Vâtcă, Andrei Gorcea, Patrik Kiss;
  • fundași: Carol Taub, Dan Berci, Tudor Telcean, Victor Dican, Gabriel Tamaș, Srdjan Luchin, Laurențiu Rus, Ionuț Ilieș;
  • mijlocași: Ntonalnto Atska, Alexandru Negrean, Matei Moraru, Cosmin Meșter, Nicolae Pîrvulescu, Cătălin Ștefănescu, Ioan Filip, Sergio Ribeiro;
  • atacanți: Cristian Gavra, Alexandru Pop, Lucas Chacana, Idan Golan.

Din lot lipsesc, în continuare, Daniel Novac, Andrei Mureșan și Robert Neciu, toți trei anunțați ca fiind accidentați.

Două achiziții și patru despărțiri pentru ”U” Cluj, printre care vedetele George Florescu și Dorin Goga

”U” Cluj s-a despărțit în această iarnă de George Florescu (36 de ani), fostul internațional pe care nu l-a folosit deloc în acest sezon din care au trecut 15 etape, Bogdan Barbu (28 de ani), mijlocaș care între timp a semnat cu Rapid, mijlocașul israelian Yaniv Segev (24 de ani), împrumutat la Aerostar Bacău, și atacantul Dorin Goga (36 de ani), retras din cariera de fotbalist.

La capitolul achiziții, ”U” Cluj a adus până acum doi mijlocași, pe albanezul-grec Donaldo Acka (23 de ani) și argentinianul Lucas Chacana (27 de ani). Ambii vin de la Poli Iași.

Foto: Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/date-istorice-legate-de-participantele-esalonului-secund-csm-resita-e-cea-mai-familiarizata-cu-liga-2-u-cluj-farul-si-petrolul-sunt-in-top-la-sezoane-si-puncte-acumulate-19165084

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-a-castigat-la-scor-primul-amical-din-2021-cu-unirea-ungheni-de-luni-incepe-cantonamentul-de-la-mogosoaia-19165066

Marius ANGHEL 19 Jan. 2021, 14:58 Liga 2
Pe aceeași temă