”U” Cluj s-a decis și va face cantonamentul în Turcia. În total va disputa șase meciuri amicale, cinci adversari au fost stabiliți

Răzvan STÎNGĂ 06 Jan. 2022, 13:58 Liga 2
”U” Cluj s-a decis și va face cantonamentul în Turcia. În total va disputa șase meciuri amicale, cinci adversari au fost stabiliți

Universitatea Cluj a decis, în mare măsură, perioada de pregătire până la reluarea Ligii a 2-a. Au fost puse la punct detaliile și datele care stabilesc antrenamentele pe plan local, dar și cele din Turcia, din Antalya, unde ardelenii vor merge până la urmă pentru un stagiu de pregătire centralizat.

”U” Cluj, cantonament în Turcia 

În următoarea ordine, Universitatea Cluj va avea reunirea la 18 ianuarie, poate data cea mai târzie în raport cu celelalte echipe din Liga 2. Atunci va organiza Erik Lincar primul antrenament, iar până la 31 ianuarie așa vor decurge lucrurile, până la plecarea în Turcia. Anterior decolării din România, ”studenții” vor disputa și un meci amical, cu echipa de Liga 3 Sănătatea Cluj.

Cantonamentul din Turcia va dura până aproape de jumătatea lunii februarie, iar acolo ”U” Cluj va avea trei meciuri amicale. Până acum, potrivit comunicatului emis de club, au fost stabilite două, cu Korona Kielce (locul 3 în liga a doua din Polonia) și cu Kaspij Aktau (locul 8 în prima ligă din Kazakhstan).

În total, ”U” Cluj va juca șase amicale în această iarnă

După ce va reveni la Cluj, Universitatea va mai organiza alte două meciuri de verificare, cu echipe din Liga 3, Minaur Baia Mare și Metalurgistul Cugir.

”După cinci săptămâni de vacanță, studenții se vor întoarce la treabă pe 18 ianuarie, zi în care este programat primul antrenament din noul an. Înainte de reluarea sezonului, jucătorii Universității se vor pregăti atât pe plan local, cât și în cadrul unui stagiu de pregătire în Antalya.

Elevii antrenați de Erik Lincar se vor antrena pe plan local în perioada 18 ianaurie – 31 ianuarie. Pe 26 ianuarie, U va disputa primul amical al iernii, în compania Sănătății Cluj (locul 9 în clasamentul seriei a 9-a din Liga a III-a).

Pregătirea pentru a doua parte a sezonului va continua peste hotare. Între 31 ianuarie și 10 februarie, studenții vor efectua un cantonament în Antalya. Alb-negrii vor avea parte de trei meciuri de pregătire pe tărâm turcesc. În acest moment sunt cunoscute două dintre cele trei adversare pe care le vom întâlni în Turcia, al treilea nume urmând a fi comunicat ulterior.

Pe 5 februarie, U se va duela cu formația Korona Kielce (locul 3 în liga a doua din Polonia), iar pe 7 februarie echipa noastră va disputa un joc-test împotriva celor de la Kaspij Aktau (locul 8 în prima ligă din Kazakhstan).

Până la partida din etapa a 17-a, când U va primi vizita celor de la Concordia Chiajna, băieții noștri se vor pregăti pe plan local. Înaintea primului meci oficial, FC Universitatea Cluj are programate încă două jocuri de pregătire pe 16 februarie împotriva celor de la Minaur Baia Mare (locul 2 în clasamentul seriei a zecea din Liga a III-a), respectiv pe 19 februarie împotriva echipei Metalurgistul Cugir (locul 2 în clasamentul seriei a noua din Liga a III-a)”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Cluj.

”U” Cluj a anunțat încetarea împrumutului portarului George Micle 

”U” Cluj a oficializat și terminarea acordului de împrumut cu Campionii FC Argeș pentru portarul George Micle. Acesta era cedat la echipa din Ardeal până la finalul campionatului de Liga 2, dar înțelegerea s-a întrerupt acum, în această iarnă, portarul fiind prezent la reunirea piteștenilor.

”FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord de încetare a colaborării cu portarul George Micle, care se întoarce în Trivale.

Sosit sub formă de împrumut de la FC Argeș în vară, goalkeeper-ul în vârstă de 20 de ani s-a întors la formația piteșteană de care aparține, după ce jucătorul și cele două cluburi au ajuns la un acord în acest sens.

În prima parte a sezonului 2021/2022, George Micle a bifat cinci prezențe în tricoul alb-negru, evoluând în patru meciuri de campionat și în jocul din Cupa României cu CAO Oradea.

Îi mulțumim pentru munca depusă la U și îi urăm mult succes în continuare”, a punctat ”U” Cluj.

În jumătatea de an petrecută la ”U” Cluj, în prima parte a campionatului Ligii a 2-a, Micle a evoluat în numai patru meciuri din Liga 2. A fost folosit de Erik Lincar în chiar primele patru runde ale sezonului.

Foto: Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-blejdea-regreta-despartirea-de-u-cluj-si-recunoaste-nu-a-fost-decizia-mea-dar-trebuie-sa-o-respect-atacantul-a-parasit-echipa-cu-un-gust-amar-19215370

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-opta-plecare-de-la-u-cluj-ardelenii-au-renuntat-prematur-la-portarul-george-micle-care-s-a-intors-in-liga-1-19215358

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-prioritatea-numarul-1-a-sportului-clujean-autoritatile-locale-ofera-sprijin-total-emil-boc-vom-aloca-resursele-financiare-permise-de-lege-si-de-buget-pentru-ca-e-19215291

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-a-oficializat-cele-sapte-plecari-le-multumim-pentru-munca-depusa-si-le-dorim-succes-in-viitor-carol-taub-era-cel-mai-longeviv-s-a-despartit-de-st-19215241

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Jan. 2022, 13:58 Liga 2
Pe aceeași temă