”U” Cluj, la prima reziliere contractuală din pauza de iarnă. Înțelegerea cu George Florescu s-a încheiat. Reacția mijlocașului

Răzvan STÎNGĂ 24 Dec. 2020, 14:24 Liga 2
”U” Cluj, la prima reziliere contractuală din pauza de iarnă. Înțelegerea cu George Florescu s-a încheiat. Reacția mijlocașului

Universitatea Cluj a reziliat primul contract din această pauză competițională. Ardelenii au renunțat la seviciile mijlocașului George Florescu (36 de ani) a cărui situație era complicată. El nu a jucat în acest sezon pentru ”U” Cluj, indiferent de numele antrenorului care s-a aflat pe banca tehnică.

George Florescu: ”Aveam aşteptări mari, voiam să-mi termin cariera la echipa la care am început” 

Miercuri, 23 decembrie, clubul și mijlocașul au încetat colaborarea. Florescu a făcut câteva declarații în această privință și a părut resemnat de modul în care s-a terminat aventura de la echipa din orașul natal. Își dorea să își încheie cariera la Universitatea Cluj și este dezamăgit de modul în care s-a terminat totul.

Am fost cât se poate de curat în declaraţiile pe care le-am făcut. Azi (n.r. – marţi) am reziliat contractul de jucător. Aveam aşteptări mari, voiam să-mi termin cariera la echipa la care am început, dar într-un mod total diferit faţă de ce s-a întâmplat. Înainte să vin la Universitatea Cluj, mă gândeam şi la un meci de retragere. Bănuiesc că acum nu mai e cazul.

Dar nu am resentimente faţă de nimeni de la U Cluj. Viaţa merge înainte, sunt în continuare fan al Universităţii şi sper ca anul ăsta să promoveze”, a declarat George Florescu pentru Look Sport.

Ultimul meci oficial al lui George Florescu la ”U” Cluj datează din sezonul trecut 

În cariera sa, George Florescu a evoluat pentru ”U” Cluj, Sheriff Tiraspol (Moldova), Torpedo Moscova (Rusia), FC Midtjylland (Danemarca), Alania Vladikavkaz (Rusia), Arsenal Kiev (Ucraina), Astra, Dinamo Moscova (Rusia), FK Qabala (Azerbaidjan) și Omonia Nicosia (Cipru). Florescu are și 11 meciuri jucate și un gol pentru naționala României.

Ultimul meci oficial în care a evoluat George Florescu a evoluat pentru ”studenți” datează din sezonul trecut, când a fost utilizat destul de mult. A jucat în 20 de partide, 18 în Liga 2 și două în Cupa României, și a marcat de două ori. Florescu se afla sub contract contract cu ardelenii din septembrie 2017, după ce și-a încheiat expreriența din Cipru.

Foto: FC Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-adrian-falub-se-intoarce-la-u-cluj-functia-pe-care-o-va-ocupa-19162944

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cazul-restantei-nedisputate-dintre-u-cluj-si-farul-a-primit-a-doua-amanare-din-partea-comisiei-de-disciplina-si-etica-a-frf-trei-argumente-cu-care-clujenii-vor-sa-castige-contra-cons-19162733

https://liga2.prosport.ro/seria-1/acuzatii-cu-iz-politic-la-unul-dintre-cele-mai-abonate-cluburi-la-banul-public-daca-judetul-mai-era-condus-si-acum-de-condescu-nimeni-nu-indraznea-sa-retraga-finantarea-de-la-pandurii-19163060

 

 

Răzvan STÎNGĂ 24 Dec. 2020, 14:24 Liga 2
Pe aceeași temă