FOTO | Cantonament finalizat cu victorie la scor pentru ”U” Cluj! A învins clar SCM Zalău, într-o partidă în care Erik Lincar a rulat tot lotul

Răzvan STÎNGĂ 16 Jul. 2021, 16:22 Liga 2

Universitatea Cluj a înregistrat un nou succes la scor în amicalele din această vară, din perioada de pregătire premergătoare sezonului 2021/2022 al Ligii a 2-a. Ardelenii au jucat, pe teren propriu, pe Cluj Arena, cu SCM Zalău (Liga 3), de care au trecut cu 3-0.

”U” Cluj s-a aflat la ultimul amical din cantonament 

”U” Cluj a marcat un gol în primele 45 de minute, iar celelalte două reușite au venit în repriza a doua. Tabela a fost modificată prima dată de Vlad Moraru, care a punctat chiar de ziua sa de naștere. În partea secundă, antrenorul Erik Lincar a făcut mai multe modificări la Universitatea Cluj.

Andrei Blejdea a fost cel care a mărit diferența formației de Liga 2 la două goluri, în timp ce Albert Voinea a făcut 3-0. Erik Lincar a trimis pe teren întreg lotul valid, iar printre cei care au bifat minute cu SCM Zalău s-a aflat și tânărul Andrei Vînău (16 ani), la prima apariție în tricoul echipei mari a ”studenților”.

”U” Cluj a început meciul în formula: Gorcea – Kilyen, Gugu, Vomir, Mitrea, Dican, Balgiu, Ribeiro, Moraru, Pîrvulescu, V. Alexandru.
”U” Cluj în repriza a doua: Micle – Gîț, Răuță, Vomir, Rus, Novac, Dican, Ciobanu Meșter, Blejdea, Voinea.

Erik Lincar: ”Să vedem cum se va exprima echipa în campionat” 

Universitatea Cluj s-a aflat la amicalul cu numărul șase în această vară. Înainte de SCM Zalău, ardelenii au jucat cu ”U” Cluj U19 (scor 4-1), CS Comunal Șelimbăr (scor 4-0), Unirea Dej (scor 1-4 și 0-2) și Gaz Metan Mediaș (scor 3-0).

Îmi doresc ca echipa să fie la nivelul maxim pe data de 31 iulie, când chiar începe adevăratul campionat pentru toată lumea. Se vorbește prea mult de rezultate, de joc. Haide să avem răbdare, să vedem cum se va exprima echipa în campionat, pentru că acolo e cel mai important”, spunea Erik Lincar zilele trecute, cu privire la analiza meciurilor amicale.

Foto: FC Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/final-de-cantonament-cu-un-nou-amical-pentru-dacia-unirea-braila-formatia-lui-florentin-petre-nu-a-reusit-sa-se-impuna-in-fata-unei-echipei-de-liga-4-19192209

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-hunedoara-joaca-tare-pe-piata-transferurilor-laurentiu-bus-si-andrei-hergheligiu-intaresc-atacul-lui-florin-maxim-19192200

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-si-video-amical-de-gala-pentru-fk-csikszereda-in-cantonamentul-din-turcia-ciucanii-si-au-masurat-fortele-cu-fenerbahce-19192178

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 16 Jul. 2021, 16:22 Liga 2
Pe aceeași temă