Steaua, victorie în amicalul cu CSM Slatina. A fost ultimul test pentru cele două echipe, înaintea startului noului sezon de Liga 2

Andrei PASCU 29 Jul. 2023, 13:22 Liga 2

CSM Slatina și Steaua au disputat, sâmbătă, o partidă amicală, la Slatina, pe stadionul ”1 Mai”, unde oltenii evoluează în confruntările de pe teren propriu din Liga 2. S-a impus trupa lui Daniel Oprița, scor 2-0.

”Militarii” au punctat de două ori pe repriză și au încheiat seria amicalelor din această vară. În același timp, și CSM Slatina s-a aflat la ultimul test premergător startului de Liga 2.

Steaua, victorie în amicalul cu CSM Slatina

Steaua a deschis scorul în urma unui autogol în dreptul slătinenilor, în urma unei centrări a lui David Maftei. În propria poartă a trimis John Mondragon. Scorul la pauză a fost 1-0, iar în partea a doua și-a trecut numele pe lista marcatorilor și Stephan Drăghici, care a fost introdus pe teren de Daniel Oprița după pauză.

Partida de la Slatina s-a jucat fără spectatori, accesul în tribune fiind interzis după cum au decis oficialii celor două echipe.

Victorie în ultimul amical din această vară!
Formația roș-albastră a câștigat azi dimineață ultimul amical susținut înaintea începerii campionatului, scor 2-0 (1-0) în deplasare cu CSM Slatina.
Prima reușită a fost un autogol, după o centrare excelentă a lui Maftei, iar golul doi a fost marcat după pauză de Stephan Drăghici.
Echipa noastră va debuta în noul sezon al Ligii a II-a pe 8 august, ora 21:00, în deplasare, cu Chindia Târgoviște.
FELICITĂRI, BĂIEȚI!
SUCCES ÎN CAMPIONAT!”, a anunțat Steaua pe Facebook.

 

Daniel Oprescu, dezamăgit de cum a arătat CSM Slatina cu Steaua

Așadar, ultima partidă de verificare pentru ambele formații. Steaua urmează să debuteze în noul sezon, în Liga 2, cu Chindia Târgoviște, în deplasare, marți, 8 august, de la ora 21:00. De partea cealaltă, CSM Slatina va merge pe terenul Tunariului, sâmbătă, 5 august, unde va juca de la ora 11:00.

”Este supărătoare maniera în care am primit cele două goluri, iar noi, din situaţii favorabile din care puteam înscrie, am luat decizii greşite. Primul unsprezece nu e încă stabilit, pentru că am făcut greşeli individuale foarte grave”, a precizat Daniel Oprescu după amicalul dintre CSM Slatina și Steaua.

  • CSM Slatina a început în formula: Dincă – C-tin. Radu, Gherghe, Mondragon, Pisăru, Sil. Matei, Donca, Ciocâlteu, Doman, Marin, Val. Alexandru
    CSM Slatina, ultima parte din joc: Silveanu – Andr. Vlad, Abel Stan, Sălcianu, C. Toma, Ţegle, D. Toma, D. Dragu, Raph. Stănescu, Răsdan, Cl. Dragu
  • Steaua a început în formula: Frânculescu – Dav. Maftei, Walace, Vîrtej, Dobrescu – Buziuc, Sierra, Mancuso, Topuzov – Boiciuc, Chipirliu
    Au mai intrat: I. Pop – Drăghici, C. Avram, Ad. Ilie, Dav. Matei, Raicu, Bărbulescu, Chunchokov, Florea

CSM Slatina și Steaua se pregătesc să debuteze în Liga 2

CSM Slatina a mai disputat în această perioadă de pregătire de vară amicale cu Universitatea Craiova (scor 0-4), CS Mioveni (scor 2-0), Gloria Buzău (scor 1-1), Campionii FC Argeș (scor 2-0) și Concordia Chiajna (scor 1-1).

În cantonamentul din Bulgaria, unde a programat cantonamentul de vară, echipa antrenată de Daniel Oprița a cedat în partida cu Beitar Ierusalim (deținătoarea Cupei Israelului și participantă în Conference League), scor 1-2, a câștigat în fața celor de la PFC Bansko (liga a 3-a din Bulgaria), scor 3-0, după care a cedat în fața formației FK Sileks (locul 4 în primă ligă din Macedonia de Nord), scor 1-2 și Altyn Asyr FK (prima ligă din Turkmenistan), scor 3-2.

În România, până la deplasarea în Bulgaria, Steaua a disputat doar un meci amical în țară, în compania nou-promovatei în Liga 2 CS Tunari, cu care a terminat la egalitate, scor 2-2.

Foto: CSM Slatina și Steaua

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-pluseaza-in-ofensiva-cu-doi-jucatori-cu-meciuri-in-prima-liga-unul-prezentat-vine-de-la-fc-botosani-celalalt-a-fost-ultima-data-la-unirea-constanta-19278351

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-atac-asupra-administratiei-de-licentiere-a-frf-19278335

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-castigat-amicalul-cu-fc-bihor-19278327

https://liga2.prosport.ro/seria-1/14-jucatori-noi-la-ceahlaul-19278263

Andrei PASCU 29 Jul. 2023, 13:22 Liga 2
Pe aceeași temă