CSM Slatina capătă moral înaintea debutului în Liga 2. Oltenii, victorie în partida amicală cu Campionii FC Argeș

Andrei PASCU 22 Jul. 2023, 14:47 Liga 2

Aflate pe ultima turnantă a pregătirilor, echipele din Liga 2 dispută chiar și meciuri amicale una împotriva alteia, iar sâmbătă s-au aflat față în față și CSM Slatina și Campionii FC Argeș. Două dintre echipele care ar putea tinde la play-off-ul noii stagiuni.

CSM Slatina și Campionii FC Argeș, 2-0

Confruntarea a avut loc la Slatina, pe Stadionul ”1 Mai”, fără spectatori în tribune, iar CSM s-a impus cu 2-0, marcând câte un gol pe repriză. A deschis scorul și a stabilit scorul primelor 45 de minute Valentin Alexandru, după aproximativ 20 de minute de joc.

A închis tabela Claudiu Dragu, când mai erau mai puțin de 10 minute din timpul regulamentar, iar CSM Slatina a reușit să învingă Campionii FC Argeș, o echipă care tinde la revenirea imediată în SuperLiga României.

  • CSM Slatina, în prima repriză: Dincă – Radu, Gherghe, Mondragon, Pisăru, Donca, Matei, Ciocâlteu, Marin, Doman, Alexandru.
  • CSM Slatina, în a doua repriză: Silveanu, Vlad, Stan, Sălcianu, Toma, Ţegle, Toma, D. Dragu, Stănescu, Răsdan, Dragu.
  • Campionii FC Argeș a început în formula: Micle – Tofan, Turda, Scarlatache, Lazăr – Boboc, Panait – Bertrand, Rusu, Dulcea – Angelov
  • Rezerve: Straton, Bujor, Grigore, Pîrvu, Mircea, Radescu, Balaur, Tudose, Buhăcianu, Balgiu, Rizzi, Zătreanu, Haită

Daniel Oprescu, mulțumit după CSM Slatina – Campionii FC Argeș

Moral bun pentru slătineni, după cum a declarat și antrenorul Daniel Oprescu la finalul întâlnirii.

A fost un joc bun, mai bun decât cel cu Gloria Buzău, ceea ce ne arată că echipa a crescut de la meci la meci.

Mă bucur că jucătorii mă pun în dificultate în alegerea primului unsprezece. De asemenea, este foarte important că avem soluţii, iar jucătorii care vin de pe bancă au calitate şi pot decide jocul. Vor fi cinci schimbări în meciurile oficiale, ceea ce îmi va da posibilitatea să vin cu soluţii”, a declarat Daniel Oprescu, conform CSM Slatina.

CSM Slatina, amical cu Concordia Chiajna

Până acum, în această perioadă de pregătire de vară, CSM Slatina a mai disputat amicale cu Universitatea Craiova (scor 0-4), CS Mioveni (scor 2-0) și Gloria Buzău (scor 1-1). Aceasta mai are programate jocuri test cu Concordia Chiajna (26 iulie) și Steaua (28 iulie).

Campionii FC Argeș, test cu CS Mioveni

Campionii FC Argeș a finalizat stagiul de pregătire de la Curtea de Argeș zilele trecute. A disputat trei partide de verificare în timpul cantonamentului, cu U Craiova 1948 SA (scor 0-3), SCM Râmnicu Vâlcea (scor 2-0) și duelul cu CS Tunari (scor 2-0). Ulterior, a urmat și partida cu Corvinul Hunedoara (scor 1-4).

După testul cu CSM Slatina, vor urma amicale cu CS Mioveni (26 iulie) și Unirea Bascov (29 iulie). Alexandru Pelici va încerca să facă reglajele necesare până la startul noului sezon de Liga 2, pentru că în cantonament s-a bazat pe o perioadă de acumulare.

Foto: CSM Slatina și Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-si-gloria-buzau-meci-amical-19277799

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-terminat-cantonamentul-din-slovenia-cu-remiza-19277795

https://liga2.prosport.ro/seria-1/o-achizitie-si-o-despartire-la-arges-19277781

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacian-nastai-analiza-tragerii-la-sorti-pentru-unirea-dej-19277782

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-frf-stabileste-astazi-programul-meciurilor-noului-sezon-de-liga-2-sezon-2023-2024-19277624

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 22 Jul. 2023, 14:47 Liga 2
Pe aceeași temă