Steaua a disputat primele două amicale în Bulgaria. Cum s-au descurcat ”militarii”

Andrei PASCU 16 Jul. 2023, 14:52 Liga 2
Steaua a disputat primele două amicale în Bulgaria. Cum s-au descurcat ”militarii”

Aflată în cantonamentul din Bulgaria, Steaua a disputat primele două partide amicale. Echipa lui Daniel Oprița a înregistrat o înfrângere și o victorie, în perioada în care așteaptă să debuteze în noul sezon de Liga 2.

Steaua a cedat în partida cu Beitar Ierusalim (deținătoarea Cupei Israelului și participantă în Conference League), scor 1-2, iar după a învins în duelul cu PFC Bansko (liga a 3-a din Bulgaria), scor 3-0.

  • Până la deplasare, Steaua a disputat doar un meci amical, în compania CS Tunari. S-a terminat la egalitate duelul, 2-2, după ce echipa lui Oprița a condus cu 2-0.

Steaua, înfrângere și victorie în primele amicale din Bulgaria

Confruntarea cu Beitar Ierusalim a avut loc miercuri, 12 iulie, iar pentru ”militari” a marcat Alexandru Boiciuc. Daniel Oprița a trimis pe teren 17 jucători, încercând să găsească formula ideală pentru prima partidă din Liga 2, din sezonul 2023/2024, de la 5 august.

  • Steaua a început în formula: Pop – Maftei, Wallace, Vîrtej, Dobrescu – Buziuc, Sierra, Matei, Topuzov – Boiciuc, Chunchukov.
    Au mai jucat: Frânculescu, Ilie, Raicu, Chipirliu, Bărbulescu, Drăghici.

Victoria înregistrată de Steaua, cu o formație din liga a 3-a din Bulgaria

Ulterior, Steaua a disputat, sâmbătă, 15 iulie, partida cu bulgarii de la PFC Bansko, de care a trecut cu 3-0, o formație din liga a 3-a. Conform informațiilor oferite de clubul din Ghencea, au punctat Martin Dimitrov Yankov (minutul 4 – autogol), Alexandru Boiciuc (minutul 39), Tsvetelin Chunchukov (minutul 70).

  • Steaua a început în formula: Frânculescu – Drăghici, Avram, Vîrtej, Ilie – Topuzov, Bărbulescu, Raicu, Florea – Boiciuc, Chipirliu.
  • Au mai intrat: Iancu – Maftei, Dobrescu, Walace, Sierra, Matei, Buziuc, Chunchukov.

Steaua stă două săptămâni în Bulgaria

Steaua a plecat luni, 10 iulie, în cantonamentul pe care îl organizează în Bulgaria, după stagiul de pregătire intern, de la Complexul Sportiv Steaua, din Ghencea. Peste Dunăre, ”militarii” vor disputa mai multe teste, în afara celor două pe care le-a organizat până acum.

Până la 24 iulie va sta Steaua în Bulgaria.

Lotul deplasat de Steaua

  • PORTARI: Horia Iancu, Ionuț Pop, Adrian Frânculescu;
  • JUCĂTORI DE CÂMP: Stephan Drăghici, David Maftei, Dean Beța, Costel Avram, Wallace da Silva, Daniel Vîrtej, Adrian Ilie, Mihai Dobrescu, Rober Sierra, Alin Raicu, Valentin Bărbulescu, David Matei, Bogdan Chipirliu, Alexandru Buziuc, Mario Topuzov, Răzvan Florea, Tsvetelin Chunchukov, Alexandru Boiciuc.

(N.r. – Despre dreptul la promovare) Sper să se rezolve această problemă. Să putem promova. Am vorbit cu comandantul şi mi-a spus că sunt discuţii, sunt şanse destul de mari. Sperăm să avem acest drept până la începerea campionatului. Rămân la echipă, nu m-am gândit la altceva.

E normal să mai schimbăm, să mai venim cu un suflu nou. Vrem să prindem play-off-ul şi după să ne gândim la promovare”, spunea Daniel Oprița despre situația Stelei.

Foto: Steaua

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-victorie-intr-un-amical-cu-progresul-spartac-19277301

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-s-a-impus-in-partida-de-verificare-cu-cs-tunari-19277285

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marin-mitran-despre-situatia-de-la-fc-brasov-sunt-surprins-19277279

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-remiza-cu-csm-ceahlaul-19277269

https://liga2.prosport.ro/liga-4/alexandru-munteanu-si-iasmin-latovlevici-aproape-de-judet-19277263

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 16 Jul. 2023, 14:52 Liga 2
Pe aceeași temă