Poli Timișoara a semnat cu încă doi jucători și și-a anunțat lotul pentru startul noului sezon de Liga 2

Anda DELIU 02 Aug. 2021, 12:58 Liga 2

Înainte de meciul cu ”U” Cluj, Politehnica Timișoara a anunțat două transferuri ale unor jucători care se pregătesc deja de săptămâni bune cu echipa. Acum s-au oficializat semnăturile lui Roberto Hațegan și Robert Popeț.

Roberto Hațegan a crescut în SUA și a fost ultima dată la Nurnberg

Roberto Hațegan are 20 de ani și e născut în SUA, la Chicago, din părinți români. Este mijlocaș ofensiv și a făcut parte din naționalele de juniori ale țării sale. A crescut la academia celor de la Sacramento Republic FC, iar în sezonul 2019-2020 a fost legitimat la Nurnberg, la echipa U19 a clubului nemțesc.

”Sunt foarte fericit că am ajuns la un club cu foarte mulţi suporteri. Oraşul e foarte fain. Mă bucur că am aşa colegi minunaţi. Dau totul pentru antrenorul Dorin Toma, şi-a pus încrederea în mine şi vreau să dau randament maxim la fiecare antrenament, fiecare meci… Abia aştept să jucăm cu galeria alături, acum inima mea e alb-violetă!”, a declarat Hațegan, care a ajuns în această vară la Timișoara și a dat probe la Poli.

Cu Poli Timișoara, Hațegan a semnat un contract valabil pe doi ani de zile.

Portarul Robert Popeț a semnat și el, dar e accidentat

Cu Poli a semnat și portarul Robert Popeț, care împlinește astăzi, 2 august, 20 de ani. El s-a accidentat vara aceasta, în pregătire cu echipa timișoreană.

Pentru început a fost la reunirea Ripensiei, iar la două zile distanță s-a alăturat lotului Politehnicii! Sezonul trecut a apărat în Liga 3, în opt meciuri pentru CSC Dumbrăvița și în alte șase, în retur, la CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

Momentan, este într-un program de recuperare.

În această campanie de achiziții, cu Poli Timișoara au mai semnat Cosmin Bîrnoi, Adrian Zaluschi, Harrison Devenish-Meares, Cătălin Oanea, Sebastian Serediuc, Samuel Costea, Daniel Benzar, Octavian Ursu și Alin Minteuan.

25 de jucători în lot pentru Poli Timișoara, pentru moment

Înainte de debutul în noul sezon de Liga 2, ediția 2021-2022, care are loc marți, de la ora 18:00, pe Cluj Arena, cu ”U” Cluj, Poli Timișoara și-a anunțat și lotul de jucători:

portari: George PĂDURARU, Harrison DEVENISH-MEARES (Rapid), Robert POPEŢ * (CSC Dumbrăviţa / ACS Poli);
fundaşi: Nicolae SOFRAN *, Călin JURJ, Ioan MERA, Cristian SCUTARU, Cristian BOCŞAN, Tudor MOŢIU **, Claudiu PAMFILE, Cătălin OANEA (Concordia Chiajna);
mijlocaşi: Denis RADU **, Alin MANEA, Alin IGNEA, Romario RUS, Doru ANDREI **, Adrian ZALUSCHI (Minaur Baia Mare), Cosmin BÎRNOI (Farul Constanța), Daniel BENZAR (Rapid), Bogdan MINTEUAN * (Minaur Baia Mare), Samuel COSTEA * (CSC Ghiroda), Roberto HAȚEGAN (Nurnberg U19);
atacanţi; Mircea AXENTE, Sebastian SEREDIUC (Unirea Dej / CFR Cluj), Octavian URSU (Rapid).

* jucător U20, ** jucător U18.

Poli Timișoara susține că lotul anunțat mai poate suferi curând modificări.

Staff tehnic Poli Timișoara:

antrenor principal: Dorin TOMA,
antrenor secund: Antonio FOALE,
antrenor de portari: Petru ŢURCAŞ,
preparator fizic: Adrian RUS,
kinetoterapeut: Marius INCIULESCU,
delegat: Ciprian FREANŢ,
medic: Musab AL-QATAWNEH,
magazioner: Bogdan COMĂNIŞTEANU.

Foto: Politehnica Timișoara

Anda DELIU 02 Aug. 2021, 12:58 Liga 2
Pe aceeași temă