”Surprize-Surprize” pentru poliști? Costel Pantilimon a bătut apropouri să vină la Poli Timișoara unui conducător de club fan UTA

Anda DELIU 05 Jan. 2024, 12:11 Liga 3
”Surprize-Surprize” pentru poliști? Costel Pantilimon a bătut apropouri să vină la Poli Timișoara unui conducător de club fan UTA

Poli Timișoara a avut un parcurs destul de bun în Liga 3, unde a picat în vară, și putea fi și mai bun dacă nu ”reușea” să piardă un meci la ”masa verde”, deși pe teren făcuse egal.

Deocamdată, clubul situat pe locul 2 în Seria 8, la egalitate cu CSC Peciu Nou (locul 3), nu a făcut anunțuri specifice perioadei de transferuri, dar interesant este că directorul executiv Costel Pantilimon a bătut unele apropouri într-o discuție cu conducătorul clubului Progresul Pecica (locul 4), cum că l-ar dori ca director sportiv la Poli!

Totul, în condițiile în care Cristian Pilan, căci despre el este vorba, e renumit ca un mare fan al clubului UTA, printre cei mai mari din tot fotbalul arădean.

Poli Timișoara vrea să transfere de la Progresul Pecica, atât jucâtor, cât și conducător!

Fotbalul timișorean și cel arădean au vuit în această perioadă festivă despre informația că șeful de la Poli Timișoara, Costel Pantilimon, a sunat un mare fan utist pentru a veni la clubul alb-violet, informație care a dus multă uimire, dar și zâmbete ironice pentru mulți oameni din fenomen. Informația a ajuns și la urechile Liga2.ro, așa că publicația noastră l-a abordat chiar pe Cristian Pilan, care a dat o declarație diplomatică pe subiect.

”Nu am discutat ceva concret, nu ne-am întâlnit. Mi-a spus că a rămas fără director sportiv. Ei doresc un jucător de la noi”, ne-a declarat Cristian Pilan.

Jucătorul este Alex Adamcsik, iar informațiile noastre sunt că, dincolo de diplomația lui Pilan, abordarea a fost ceva mai concretă, chiar dacă doar prin intermediul telefonului mobil.

A rămas Poli sau nu fără director sportiv?

Până la urmă, dincolo de faptul că Cristian Pilan este mereu trup și suflet alături de UTA, club la care nu ratează niciun meci (gurile slobode spun că inclusiv dacă Pecica are joc la aceeași oră), abordarea pare ciudată. Poli Timișoara l-a concediat pe Ciprian Freanț, într-adevăr, după ce clubul a pierdut la ”masa verde” meciul cu Phoenix Buziaș, terminat 0-0 pe teren, dar s-a anunțat că delegat va fi Petrea Mușat, cel care se ocupă demult de dosarele de licențiere ale clubului. Nu toți suporterii știau asta și au fost, însă, deranjați, deoarece Mușat a activat la ACS Poli.

Însă, din nou, ce nu știu suporterii e că Mușat i-a ”trezit” la timp, deoarece din cauza lui Freanț era cât pe ce ca și la alt meci, după cel cu Buziaș, să se trimită un jucător suspendat pe teren, pentru că, aparent, fostul delegat făcuse mai multe confuzii în evidența cartonașelor galbene.

Altfel, revenind la Pilan, arădeanul a mai condus cluburile Șemlăcana Șemlac și Victoria Felnac. Tot din informațiile noastre, el nu e interesant de vreo propunere de a ”deveni” bănățean. Căci, în fond, un utist vechi nu se visează polist. Dar iată că fostul portar al naționalei, polistul Pantilimon, nu are vreo problemă în a aborda utiști.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/analiza-11-echipe-din-liga-3-sunt-matematic-calificate-in-play-off-iar-jumatate-din-locurile-pentru-play-out-sunt-ocupate-cu-trei-etape-inainte-de-finalul-sezonului-regular-19296050

https://liga2.prosport.ro/liga-3/olimpic-zarnesti-e-revelatia-sezonului-in-fotbalului-brasovean-19296694

https://liga2.prosport.ro/liga-3/jiul-petrosani-e-inspirata-de-succesul-corvinului-19296622

 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/druckeria-mesaj-de-sustinere-pentru-ciprian-freant-19295856

https://liga2.prosport.ro/liga-3/poli-timisoara-a-pierdut-la-masa-verde-un-meci-din-liga-3-19295696

Anda DELIU 05 Jan. 2024, 12:11 Liga 3
Pe aceeași temă