SSU Politehnica a mai parafat un transfer. Băiatul lui Alin Minteuan a semnat cu echipa timișoreană

Anda DELIU 27 Jul. 2021, 11:08 Liga 2
SSU Politehnica a mai parafat un transfer. Băiatul lui Alin Minteuan a semnat cu echipa timișoreană

SSU Politehnica a mai parafat un transfer al unui tânăr jucător. De data aceasta este vorba de Bogdan Minteuan, fiul lui Alin Minteuan, care a mai lucrat cu antrenorul Dorin Toma la Minaur Baia Mare.

Bogdan Minteuan are 18 ani în prezent și poate juca atât în stânga, cât și în dreapta flancurilor ofensive. A crescut la juniori la CFR Cluj. De asemenea, la seniori a jucat la satelitul lui CFR Cluj, în Liga 3, dar și la Minaur Baia Mare, în același eșalon. Acolo a lucrat cu Dorin Toma.

Bogdan Minteuan a evoluat în campionatul regulat în ediția trecută a Ligii 3 în toate cele 18 meciuri și a dat un gol. De asemenea, a jucat și în meciurile de la baraj, unde maramureșenii au ratat promovarea.

Și Minteuan vrea promovarea

Tânărul Minteuan va împlini 19 ani în ultimele zile ale anului, la 27 decembrie. El vrea să promoveze cu Politehnica în Liga 1.

”Mă bucur foarte mult că sunt aici şi sper la cât mai multe reuşite alături de noii colegi. Timişoara a fost în Liga 1, trebuie să revină acolo, sper să promovăm. Vreau să joc cât mai bine şi să-mi ajut echipa”, a declarat Bogdan Minteuan.

Jucătorul este al optulea transfer oficializat de SSU Poli vara asta, după Cosmin Bîrnoi, Adrian Zaluschi, Harrison Devenish-Meares, Cătălin Oanea, Sebastian Serediuc, Samuel Costea, Daniel Benzar și Octavian Ursu. Sunt ca și acontați și Robert Popeț și Roberto Hațegan. Din declarațiile antrenorului reiese că se mai așteaptă un închizător.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/octavian-ursu-revine-dupa-doi-ani-la-timisoara-la-poli-dupa-ce-intre-timp-a-promovat-cu-rivala-uta-dar-si-cu-rapid-am-ales-cu-sufletul-19192919

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ssu-poli-s-a-impus-in-fata-ripensiei-la-ultima-repetitie-inainte-de-inceperea-valului-concluziile-lui-dorin-toma-si-cosmin-petruescu-la-alb-violeti-a-ajuns-inca-un-fost-rapidist-o-19192856

Anda DELIU 27 Jul. 2021, 11:08 Liga 2
Pe aceeași temă