ASU Poli a semnat cu Sebastian Serediuc! Reacția atacantului crescut în Spania

Anda DELIU 15 Jul. 2021, 19:22 Liga 2
ASU Poli a semnat cu Sebastian Serediuc! Reacția atacantului crescut în Spania

Sebastian Serediuc, cel care a jucat în amicalul de miercuri dintre Poli și CSM Reșița, a semnat astăzi cu timișorenii și oficial. Crescut în Spania, jucătorul a evoluat în România doar în Liga 3, inclusiv la Minaur, de unde vine antrenorul Dorin Toma.

Serediuc are 21 de ani și s-a născut la Călan, dar a mers de mic în Spania. De altfel, are și cetățenie spaniolă. A crescut la Leida Esportiu, cu care a și debutat la seniori în al treilea eșalon spaniol. Venit în România, a fost jucătorul lui Minaur Baia Mare, dar și CFR Cluj, care l-au împrumutat la Unirea Dej, pentru care a jucat în opt meciuri în returul Ligii 3, cu un bilanț de 4 goluri marcate.

La ”umbra” lui Axente, vrea să marcheze cât mai multe goluri

În acest moment, Poli are un atacant foarte tânăr și pe Axente, aflat spre finalul carierei și care a dat un randament nu tocmai grozav nici în acest sezon. Rămâne de văzut dacă Dorin Toma va juca du două vârfuri sau va alege unul din ei. Firește, Serediuc vrea să dea cât mai multe goluri.

Mă bucur că am reuşit să ajung la Politehnica. Sper să fie într-un ceas bun şi să dau cât mai multe goluri. Îmi doresc să îndeplinim obiectivul de a intra în play-off şi apoi să realizăm promovarea în Liga I pentru suporterii noştri. Vreau să formăm o echipă bună. Ştiu că e un club cu o istorie în spate şi oraşul merită să revină unde a fost”, a declarat Serediuc.

Cu ASU au semnat vara aceasta Cosmin Bîrnoi, Adrian Zaluschi, Harrison Devenish-Meras și Cătălin Oanea. Conform declarațiilor lui Dorin Toma, transferurile nu se opresc aici, deoarece antrenorul a spsu că mai are nevoie de jucători.

Foto: Politehnica Timișoara

 

Anda DELIU 15 Jul. 2021, 19:22 Liga 2
Pe aceeași temă