Octavian Ursu a revenit la Timișoara, la Poli, după ce între timp a promovat cu rivala UTA, dar și cu Rapid: ”Am ales cu sufletul”

Anda DELIU 25 Jul. 2021, 13:33 Liga 2
Octavian Ursu a revenit la Timișoara, la Poli, după ce între timp a promovat cu rivala UTA, dar și cu Rapid: ”Am ales cu sufletul”

SSU Poli continuă mutările de la Rapid, în această vară. Octavian Ursu a semnat pe un sezon cu timișorenii și vorbim de o revenire. Jucătorul născut la Mediaș a jucat în alb-violet acum doi ani, cu evoluții așa cum a avut și la mare rivală UTA, oscilante.

Ursu este un jucător cu profil ofensiv și are, în prezent 26 de ani. A făcut junioratul la Ardealul Cluj și Universitatea Cluj. La seniori, a trecut pe la destul de multe echipe în cariera sa, precum ”U” Cluj, Unirea Slobozia, ACS Berceni, CS Mioveni, ASA Târgu Mureş, Olimpia Satu Mare, UTA şi Rapid. La Poli a fost împrumutat în primăvara lui 2019, de la ”U” Cluj. La Rapid, în sezonul trecut, are un bilanț de 1 gol în 14 meciuri în returul sezonului în care giuleștenii au promovat.

Ursu vrea să promoveze cu SSU Poli

Octavian Ursu spune că vrea să promoveze cu Poli în prima ligă, cu a reușit în ultimele două sezoane cu UTA, respectiv Rapid. Dacă arădenii l-au menținut o perioadă și în Liga 1, unde a jucat în 11 meciuri și a dat 1 gol, Rapid a renunțat la serviciile sale chiar înainte de începerea sezonului.

”Mă bucur, am ales cu sufletul să mă întorc la Politehnica. Am avut şi alte oportunităţi, dar am decis că vreau să vin aici să joc. Chiar dacă pare puţin că sunt nebun să spun asta, îmi doresc să promovez! Dar, să o luăm treptat, prima dată să prindem play-off-ul, şi apoi să facem o figură frumoasă!”, a precizat Ursu după ce a revenit la echipa timișoreană.

Sâmbătă a și debutat la SSU Poli, în amicalul câștigat cu Ripensia, scor 2-0.

Este al patrulea ex-rapidist adus de Poli vara aceasta, după Harrison Devenish-Meares, Daniel Benzar și Cătălin Oanea, acesta din urmă trecut între timp și pe la Concordia Chiajna. La bănățeni au mai ajuns în această perioadă de transferuri Cosmin Bîrnoi, Adrian Zaluschi, Sebastian Serediuc și Samuel Costea.

  • 13 meciuri și 5 goluri în Liga 2 are Octavian Ursu la Poli Timișoara, pentru care a mai evoluat în partea a doua a sezonului 2018-2019.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ssu-poli-s-a-impus-in-fata-ripensiei-la-ultima-repetitie-inainte-de-inceperea-valului-concluziile-lui-dorin-toma-si-cosmin-petruescu-la-alb-violeti-a-ajuns-inca-un-fost-rapidist-o-19192856

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-noul-sezon-regular-de-liga-2-nu-se-joaca-in-trei-weekenduri-motivul-pentru-care-campionatul-se-opreste-odata-cu-cel-din-liga-1-exclusiv-19192821

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-primei-etape-a-noului-sezon-de-liga-2-jumatate-dintre-meciuri-vor-fi-televizate-petrolul-poli-iasi-primul-joc-transmis-in-direct-in-editia-2021-2022-partida-steaua-fk-csikszereda-va-19192792

 

Anda DELIU 25 Jul. 2021, 13:33 Liga 2
Pe aceeași temă