SSU Poli l-a luat pe Samuel Costea, de care a fost interesată și Ripensia. ”Cam de la 7 ani eram de dimineaţa până seara pe teren”

Anda DELIU 21 Jul. 2021, 10:09 Liga 2
SSU Poli l-a luat pe Samuel Costea, de care a fost interesată și Ripensia. ”Cam de la 7 ani eram de dimineaţa până seara pe teren”

SSU Poli a parafat al șaselea transfer al verii. Clubul timișorean l-a acontat pe Samuel Costea, care nu a jucat până acum în eșalonul secund. El a fost prezent la reunirea Ripensiei.

Costea face parte din cei trei jucători care s-au reunit cu Ripensia, dar au ”dispărut” rapid de la antrenamentele roș-galbenilor. La fel a fost și cu ghirozeanul Andrei Precup, pe care ripensiștii l-ar fi dorit mai degrabă pentru echipa de juniori, dar și Robert Popeț, de la CSC Dumbrăvița, ajuns și el la Poli la antrenamente.

Samuel Costea are 20 de ani și este mijlocaș stânga. A început fotbalul la CSȘ Bega și a mai jucat la Carani, în Liga 4, dar și la Millenium Giarmata și CSC Ghiroda și Giarmata Vii, în Liga 3.

Noua achiziție a SSU Poli a început fotbalul pe maidan

Costea a semnat cu SSU Poli pe două sezoane. ”Am început să joc fotbal în zona mea, cu prietenii, cam de la şapte ani eram de dimineaţa până seara pe teren. Când am crescut, toţi îmi spuneau să merg la o echipă. Am realizat în final că asta iubesc să fac… Şi acum a venit ceva la care nici nu m-am gândit. În primul rând mă bucur foarte mult că am şansa să fiu la acest club mare, care are o galerie minunată. Sper să mă impun şi să mă acomodez foarte repede cu tot ce înseamnă Politehnica. Îmi doresc să ajut echipa, să facem o figură frumoasă şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, să fim cât de sus se poate. Un singur club, un singur oraş!”, a declarat Costea.

SSU Poli i-a mai înregimentat vara aceasta pe Cosmin Bîrnoi, Adrian Zaluschi, Harrison Devenish-Meares, Cătălin Oanea și Sebastian Serediuc.

Astăzi, de la ora 11:00, SSU Poli dispută un amical pe stadionul ”Dan Păltinișanu” cu echipa de Liga 3 CA Oradea.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorin-toma-recunoaste-ca-la-ssu-poli-va-fi-un-sezon-de-tranzitie-ce-spune-antrenorul-despre-debutul-in-noul-campionat-de-liga-2-cu-doua-deplasari-19192466

https://liga2.prosport.ro/seria-1/retrospectiva-cifrica-a-sezonului-din-liga-2-2020-2021-toate-informatiile-despre-jucatori-19192533

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vara-cesiunilor-in-liga-2-mai-mult-de-o-treime-din-cluburile-care-vor-evolua-in-noul-sezon-au-primit-dreptul-de-joc-de-la-alte-echipe-braila-ripensia-si-constanta-modificari-pe-ultima-100-de-metri-19192463

 

Anda DELIU 21 Jul. 2021, 10:09 Liga 2
Pe aceeași temă