Cătălin Oanea, al patrulea transfer parafat de ASU Poli în această vară! Prima reacție a fotbalistului

Anda DELIU 09 Jul. 2021, 16:55 Liga 2
Cătălin Oanea, al patrulea transfer parafat de ASU Poli în această vară! Prima reacție a fotbalistului

Cei de la ASU Poli, care se află în cantonament pe plan local, au parafat încă un transfer. Clubul a semnat vineri un contract cu Cătălin Oanea, un tânăr jucător care a strâns deja ceva experiență în Liga 2. E al patrulea nume nou, după Adrian Zaluschi, Cosmin Bîrnoi și Harrison Devenish-Meares.

Cătălin Oanea a semnat cu ASU Poli!

În vârstă de 22 de ani, Cătălin Oanea este fundaș stânga. Este un produs al Aerostar Bacău, pentru care a și debutat în Liga 3. A urmat un transfer la defuncta Sportul Snagov în vara lui 2018, iar de acolo, în același sezon, a ajuns la Rapid București. Din iarna lui 2020 a semnat cu Concordia Chiajna. În alb și verde a prins sezonul trecut opt jocuri, dintre care opt în campionat și unul în Cupa României. În Liga 2 are în total 34 de jocuri.

Consideră că a venit la un club de tradiție

ASU Poli nu a dobândit palmaresul lui Poli cea originală, dar Cătălin Oanea e convins că a ajuns la un club de tradiție.

În primul rând sunt foarte fericit că am ajuns la Timişoara, un club mare, un club de tradiţie, cu suporteri minunaţi. Am venit cu gândul de a face performanţă şi să depăşim rezultatele avute în sezonul trecut. Iar dacă ne ajută Dumnezeu, să reuşim şi promovarea!”, a declarat Oanea pentru site-ul clubului.

ASU Poli, amical cu juniorii

ASU Poli va juca sâmbătă un meci cu juniorii, pentru că nu a găsit adversar, după ce meciul de la Reșița a fost anulat de cei de la CSM, unde antrenor e nimeni altul decât Dan Alexa.

Foto: Politehnica Timișoara

 

 

 

 

Anda DELIU 09 Jul. 2021, 16:55 Liga 2
Pe aceeași temă