Team managerul de la Poli Timișoara dat afară pentru eroarea din jocul cu Buziaș, mesaj de susținere din partea Druckeria

Marius ANGHEL 09 Dec. 2023, 16:50 Liga 3
Team managerul de la Poli Timișoara dat afară pentru eroarea din jocul cu Buziaș, mesaj de susținere din partea Druckeria

SSU Politehnica Timișoara a trăit zilele trecute un episod umilitor, rușinos pentru club. A fost sancționat de Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal cu pierderea la ”masa verde” a unui meci fiindcă a utilizat un jucător care se afla în stare de suspendare.

Partida încheiată la egalitate cu Phoenix Buziaș, în deplasare, scor 0-0, în etapa a 10-a a sezonului regular de Liga 3, s-a transformat, astfel, într-un 0-3 pentru adversar, fiindcă timișorenii au numărat greșit cartonașele galbene primite până atunci de Robert Curescu, iar jucătorul a fost utilizat în meciul contra trupei pregătite de Cosmin Petruescu, deși se afla în stare de suspendare.

Responsabilul din club cu această statistică era team managerul Ciprian Freanț, iar managerul Costel Pantilimon nu l-a iertat, chiar a considerat că a sosit momentul oportul să-i facă vânt. Astfel, Freanț, ultimul suporter angajat la club rămas după despărțirile masive din toamna anului 2022, și-a încheiat activitatea cu Poli, în locul său fiind adus Petre Mușat, fost angajat la Poli pe vremea lui Marian Iancu și apoi la defuncta ACS Poli, pe care o parte a galeriei a numit-o ironic AC Recaș.

Druckeria, mesaj de susținere pentru Ciprian Freanț, după ce Poli Timișoara l-a dat afară din club!

Poli a avut două comunicate după decizia FRF, iar în al doilea s-a anunțat îndepărtarea de la club a lui Ciprian Freanț. Acestuia i s-a pus în spate pierderea jocului și faptul că a avut o comunicare deficitară cu stafful tehnic. Pentru fostul delegat / team manager nu a existat nici măcar un rând de mulțumire pentru mulții ani în care i-a fost alături clubului, de multe ori fără să aibă vreun beneficiu financiar.

A făcut-o, însă, Druckeria, Asociația Suporterilor Timișoreni care a condus clubul mai bine de zece ani.

”Am împărțit și cele mai frumoase momente din istoria recentă, dar și unele dintre cele mai negre. Ai fost mereu acolo când ți-a fost cerut ajutorul, ai fost mereu pentru băieții din echipă, pentru club și pentru oraș. Ți-ai făcut treaba așa cum e normal, cu devotament și pasiune, cu dragoste pentru culori și pentru ceea ce înseamnă Poli în fotbalul românesc. Ai rămas alături de Politehnica Timișoara în momente grele, în care alții au cedat. Nimeni nu poate contesta vreodată implicarea ta în tot ceea ce a însemnat Poli în ultimii ani.
O greșeală omenească nu poate șterge cu buretele tot ce ai făcut până acum. Ciprian, noi îți mulțumim pentru tot ce am trăit împreună și te așteptăm dincolo de gard, să continuăm povestea frumoasă numită Politehnica Timișoara, cu suișurile și coborâșurile ei!”, a fost mesajul Druckeriei pentru Ciprian Freanț.

  • Retrogradată în vară din Liga 2, după șapte ani petrecuți în acest campionat, Poli Timișoara se află în prezent pe locul 2 în Seria a 8-a a Ligii 3, rămasă cu 30 de puncte în urma a 15 meciuri disputate. Lider este FC Bihor Oradea, cu 37 de puncte. Echipa timișoreană luptă pentru accederea în play-off și mai apoi pentru accederea în barajele de promovare.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/poli-timisoara-a-pierdut-la-masa-verde-un-meci-din-liga-3-19295696

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/fara-patroni-in-locul-lor-orgoliul-editorial-de-radu-paraschivescu-despre-poli-timisoara-19279843

Marius ANGHEL 09 Dec. 2023, 16:50 Liga 3
Pe aceeași temă