Încă un fost rapidist la SSU Poli. Daniel Benzar a semnat cu echipa timișoreană și speră să-și relanseze cariera

Marius ANGHEL 23 Jul. 2021, 13:58 Liga 2
Încă un fost rapidist la SSU Poli. Daniel Benzar a semnat cu echipa timișoreană și speră să-și relanseze cariera

SSU Politehnica Timișoara a perfectat încă un transfer pe ultima sută de metri înainte de startul noului sezon de Liga 2, stabilit pentru echipa bănățeană în data de 3 august, de la ora 18:00, în deplasare la ”U” Cluj.

Formația antrenată de Dorin Toma a semnat astăzi contractul cu încă un fost rapidist, Daniel Benzar (23 de ani), o fostă speranță a fotbalului românesc, un tehnic mijlocaș care nu a confirmat însă așteptările la nivel înalt.

E a șasea achiziție a echipei timișorene în această vară, a treia care a evoluat la Rapid, după portarul Harrison Devenish-Meares și fundașul Cătălin Oanea, acesta din urmă trecut între timp și pe la Concordia Chiajna.

Daniel Benzar a promovat cu Rapid în Liga 1, însă n-a fost păstrat în lot

Daniel Benzar a evoluat ultima dată la Rapid în sezonul trecut de Liga 2 în doar 229 de minute, în cele 9 jocuri în care a fost titular, doar de două ori intrând titular și înscriind un singur gol, în 3-1 cu Viitorul Pandurii la Târgu Jiu. La finalul campionatului i s-a arătat ușa, inevitabil după ce a dezamăgit la trupa giuleșteană care a obținut promovarea în Liga 1. Benzar avea o primă de 25.000 de euro de promovare cu Rapid, mai mare cu 10.000 față de cea cerută de antrenorul Mihai Iosif.

Benzar junior este timișorean și era considerat mai talentat decât fratele său Romario Benzar (29 de ani), campion cu Viitorul și fost la Lecce sau Perugia.

În cariera sa, Daniel Benzar a evoluat pentru Academica Clinceni (Liga 2), FCSB (Liga 1), FC Voluntari (Liga 1), Dunărea Călărași (Liga 1) și Rapid (Liga 2).

Benzar a semnat pe doi ani cu SSU Poli

La SSU Poli, Benzar junior speră să-și relanseze cariera, astfel că a semnat un contract pe doi ani.

”Suntem bucuroşi să anunţăm că Daniel Benzar a semnat cu Politehnica până în 30 iunie 2023!
Daniel Dumitru Benzar s-a născut pe 30 decembrie 1997, la Timişoara. Este mijlocaş lateral de meserie, dar poate evolua şi pe alte posturi ale compartimentului ofensiv. A început fotbalul la LPS Banatul şi e ambidextru. La nivel de seniori a jucat pentru cluburile FCSB, Academica Clinceni, FC Voluntari, Dunărea Călăraşi şi FC Rapid. În sezonul trecut a înscris un gol în nouă apariţii în Liga 2 pentru giuleşteni, care au promovat în Liga I. Are o prezenţă şi un gol marcat în cupele europene pentru FCSB (4-0 cu Rudar, în Europa League 2018-19). În total are 53 de partide jucate şi şase goluri marcate în elită.
Bine ai venit acasă, Daniele!”, sună anunțul clubului timișorean.

SSU Poli i-a mai înregimentat vara aceasta pe Cosmin Bîrnoi, Adrian Zaluschi, Harrison Devenish-Meares, Cătălin Oanea, Sebastian Serediuc și Samuel Costea.

Foto: SSU Politehnica Timișoara

Marius ANGHEL 23 Jul. 2021, 13:58 Liga 2
Pe aceeași temă