ASU Poli și-a luat portar australian! Timișorenii, la al treilea transfer oficial al verii

Anda DELIU 07 Jul. 2021, 16:35 Liga 2
ASU Poli și-a luat portar australian! Timișorenii, la al treilea transfer oficial al verii

ASU Poli Timișoara a semnat un nou contract, al patrulea din această vară. Portarul australian Harrison Devenish-Meares a fost luat de bănățeni, după ce a fost testat timp de mai mult zile.

El devine al treilea transfer, după Adrian Zaluschi și Cosmin Bîrnoi, în contextul în care Claudiu Pamfile și-a prelungit și el contractul cu alb-violeții.

Harrison Devenish-Meares a semnat cu ASU Poli! 

Devenish-Meares are 24 de ani și măsoară 1,90. Născut la Sydney, portarul a fost legitimat până acum la Rockdale City, Northern Tigers FC (ambele în Australia), South Florida Bulls, Phoenix FC (SUA) şi Rapid, unde nu a jucat însă pentru prima echipă, ci a prins șapte meciuri pentru ”satelitul” din Liga 3.

Poli îl are sub contract pe George Păduraru, iar tot în teste e și Robert Popeț, portar ce aparține de ACS Dumbrăvița. În prezent, Devenish-Meares e singurul străin sub contract cu ASU Poli.

Îndrăgostit de Timișoara

Portarul se bucură că a ajuns la Timișoara.

Iubesc deja atmosfera de aici, e o mentalitate grozavă, toată lumea zâmbeşte şi e bine primitoare. De la antrenori, jucători, până la oamenii din Timişoara pur şi simplu, toţi sunt foarte calzi. Simt această atmosferă în oraş, cred că voi fi fericit aici. Ştiam că există o înfrăţire la nivel de fani cu cei ai Rapidului şi am urmărit meciurile dintre cele două, evident.

Ştiu că există o imensă tradiţie fotbalistică şi un apetit pentru succes aici. Ştiu că Politehnica are o istorie de 100 de ani! Aşteptăm suporterii alături de noi în tribune”, a spus australianul.

Poli ar fi trebuit să joace sâmbătă la Reșița un amical, dar cărășenii au renunțat la amical, la fel ca la cel cu Ripensia. Poliștii caută un meci de verificare în zona Oradiei.

Foto: FC Rapid 1923 și Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-a-inceput-cantonamentul-cu-25-de-jucatori-dar-dorin-toma-asteapta-si-alte-achizitii-claudiu-pamfile-ramane-in-alb-violet-19191341

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-s-a-impus-in-amicalul-cu-pobeda-cu-un-eurogol-marcat-de-un-american-cosmin-birnoi-primul-transfer-oficial-al-timisorenilor-care-il-au-in-probe-si-pe-portarul-australian-al-rapidului-19191188

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-u-cluj-a-facut-spectacol-in-amicalul-cu-cs-comunal-selimbar-sepcile-rosii-s-au-distantat-dupa-primele-45-de-minute-19191570

 

 

 

Anda DELIU 07 Jul. 2021, 16:35 Liga 2
Pe aceeași temă