Petrolul și Aerostar Bacău au dat-o la pace. Pe un frig pătrunzător, cele două au remizat într-un amical disputat la Tărlungeni

Andrei PASCU 27 Jan. 2021, 15:33 Liga 2

Petrolul și Aerostar Bacău s-au întâlnit miercuri, 27 ianuarie, într-o partidă amicală. Confruntarea s-a disputat la Tărlungeni și s-a terminat la egalitate, cu scor alb, 0-0. Meciul a avut loc pe un teren sintetic acoperit cu zăpadă, iar temperatura a fost mult scăzută la ora de disputare.

Din acest motiv, jucătorii celor două echipe au jucat cu mănuși, iar câțiva dintre ei au evoluat cu căciuli. Mai mult, jucătorii Aerostarului au îmbrăcat peste tricouri, bluze de trening.

Petrolul a avut cea mai mare șansă de gol prin Pol Roige 

Potrivit FC Petrolul, ploieștenii au avut cea mai mare ocazie de gol în prima repriză, minutul 38, când Roige a șutat în bara transversală. Viorel Moldovan a folosit un număr limitat de jucători, păstrând pentru o perioadă îndelungată de timp primul ”11”.

Primele două schimbări au fost făcute abia în minutul 60, iar pe final a debutat și noul jucător al Petrolului, transferat în această pauză de iarnă, Romario Moise.

Echipa Petrolului: R. Avram – Bărboianu, Ad. Nicolae, Meijers, Țicu – Nir Lax, Sil. Pană – Mih. Constantinescu, Pol Roige, Vajushi – Buhăescu
Au mai jucat: Saim Tudor, Val. Balint, Vl. Moise și Alb. Olaru

Aerostar: Cebotari – D. Munteanu, I. Chirilă, Bobaru – Andr. Alecsandru, Segev, P. Popescu, D. Mureșan – Ct. Vraciu, Al. Popescu, D. Burlacu
Au mai jucat: H. Ilie și Corban

Petrolul are amical cu Kids Tâmpa Brașov, joi

Pentru Petrolul urmează ultimul meci amical din acest cantonament, cu Kids Tâmpa Brașov, joi. Până la reluarea campionatului Ligii 2, elevii lui Viorel Moldovan vor mai disputa o altă partidă test, cu U Craiova 1948 SA, liderul campionatului.

Petrolul a mai disputat patru meciuri amicale până acum, de când a reluat pregătirile. Pe acelea l-a câștigat: 7-0 cu CSO Plopeni2-0 cu SC Popești Leordeni2-1 cu Dunărea Călărași și 3-1 cu AFC Odorheiu Secuiesc.

Petrolul mai așteaptă un fundaș 

Este de așteptat ca Petrolul să mai facă un transfer cel puțin până la finalul perioadei de mercato. Viorel Moldovan a recunoscut că la echipă va mai veni un fundaș lateral.

Trebuie să fim mai incisivi, să punem mai multă presiune pe adversari. În prima parte am avut multe, foarte multe situații, dar am suferit la finalizare. Important e să începem foarte bine, să acumulăm punctele necesare care să ne dea șansa să ne calificăm în play-off, unde va fi cu totul altceva”, a declarat Viorel Moldovan.

Aerostar Bacău a început recent cantonamentul 

Aerostar Bacău a plecat marți în cantonamentul de 10 zile pe care îl organizează la Miercurea Ciuc. Înaintea partidei cu Petrolul, moldovenii au mai jucat patru jocuri test în această perioadă de pregătire de iarnă. Primul adversar a fost Kids Tâmpa Brașov, pe care a învins-o cu 6-1, după care le-a mai întâlnit pe CSM Ceahlăul, scor 3-1, Bucovina Rădăuți, scor 2-3, și Șomuz Fălticeni, scor 3-2.

Foto: Cristian Stavri/ Sport Pictures 

 

 

Andrei PASCU 27 Jan. 2021, 15:33 Liga 2
Pe aceeași temă