Aerostar Bacău n-a avut milă de Kids Tâmpa Brașov în primul amical disputat în acest an. Daniel Munteanu are noi jucători în probe

Răzvan STÎNGĂ 19 Jan. 2021, 15:07 Liga 2
Aerostar Bacău n-a avut milă de Kids Tâmpa Brașov în primul amical disputat în acest an. Daniel Munteanu are noi jucători în probe

Aerostar Bacău s-a întors la antrenamente pe 11 ianuarie, iar acum a disputat și primul meci amical. Moldovenii au organizat o partidă de verificare la Târgu Secuiesc, sâmbătă, cu Kids Tâmpa Brașov, echipă din Liga 3, de care a trecut ușor, scor 6-1.

Partida s-a jucat pe un frig năprasnic, potrivit Deșteptarea, dar Aerostar Bacău a reacționat bine și a învins la scor. Autorii golurilor moldovenilor au fost Patrick Popescu, Cezar Mihalache, de două ori, Andrei Gavrilă, Horia Ilie și Andrei Alecsandru.

Singura reușită a brașovenilor a fost semnată de Robert Crihan.

Antrenorul Daniel Munteanu a trimis pe teren echipe diferite în cele două reprize de câte 50 de minute fiecare.

Aerostar Bacău a testat și câțiva jucători 

Pentru acest meci, echipa din Liga 2 a avut la dispoziție și câțiva jucători în probe, pe mijlocașul Nicolas Antone, chiar de la Kids Tâmpa Brașov, atacantul Cezar Mihalache, ultima dată la Astra 2, și frații Alin și Vlad Mocanu, de la CSM Bacău.

  • Aerostar Bacău în prima repriză: Cebotari – Alecsandru, D. Munteanu, V. Mocanu, D. Mureșan – P. Popescu – Antone, Mihalcea, Belciu, Oteliță – Mihalache
  • Aerostar Bacău în repriza a doua: Petrișor – Danale, Ardei, Bobaru, Corban – H.Ilie, Segev Yaniv, Gavrilă – A. Mocanu, Zaharia, Burlacu

Daniel Munteanu nu a avut la dispoziție tot lotul. El nu a contat pentru amicalul cu Kids Tâmpa Brașov pe Alexandru Popescu, Manole, Vraciu, Chirilă, Bobârnac și Tofan, care au fost, potrivit sursei amintite, menajați.

Aerostar Bacău are programate încă două meciuri amicale, cu echipe din Liga 3 

Antrenorul băcăuanilor nu a fost mulțumit doar din perspectiva scorului și a modului în care s-au descurcat jucătorii săi la primul meci din 2021, el a luat ca parte bună temperatura negativă înregistrată la ora meciului. Fotbaliștii trebuie să se obișnuiască în astfel de condiții, pentru că vor face un cantonament la Miercurea Ciuc, în perioada 25 ianuarie – 5 februarie.

În privința meciurilor amicale, pentru Aerostar Bacău urmează partide test cu CSM Ceahlăul, programat miercuri, și Șomuz Fălticeni, de vineri.

”Trebuie să ne obișnuim cu acest gen de temperaturi deoarece nici condițiile meteo de la Miercurea-Ciuc, gazda cantonamentului nostru din perioada 25 ianuarie- 5 februarie, nu vor fi foarte prietenoase.

Sunt mulțumit de cum s-a mișcat echipa. Unii dintre jucătorii montorizați m-au convins, alții rămân sub observație și la următoarele două teste: cel de miercuri de la Piatra, cu Ceahlăul și cel de vineri, cu Fălticeniul”, a declarat Daniel Munteanu pentru Deșteptarea.

Ciprian Anghel: ”Chiar dacă scorul este unul server, nu am jucat chiar așa rău”

Antrenorul principal al echipei Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel, spune că, în ciuda eșecului la scor suferit de elevii săi, jocul nu a fost chiar așa de rău, însă experiența jucătorilor de la Aerostar a fost decizivă.

”Am folosit tot lotul pe care l-am avut la dispoziție pentru a vedea unde ne situăm la acest debut de pregătiri. Chiar dacă scorul este unul server, nu am jucat chiar așa rău. Experiența superioară a adversarului și-a spus cuvântul, dar și noi am avut momente în care am arătat că nu suntem străini de fotbal. Acest prim meci ne-a arătat foarte clar unde avem de lucrat și ce trebuie să facem pentru a ajunge la o exprimare fotbalistică cât mai aproape de ceea ce se asteaptă de la noi”, a declarat, citat de acstampabrasov.ro, Ciprian Anghel.

Kids Tâmpa a folosit următorii jucători: Câșlariu, Baragoană, Sburlea, Stoica, D. Mureșan, Goșman, Cupu, Enache, Zota, Ionescu, Marin, Moldovan, Mitrică, Popa, Garvalov, Dani, Kerekes, Dumitraș, Crihan, Tenică, Moroie, A. Mureșan și Andrieș.

Următoarea partidă amicală pentru echipa din Brașov este programată joi, 21 ianuarie, cu Dunărea Călărași. Aceasta este de luni în cantonament la Tărlungeni.

Foto: Kids Tâmpa Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerostar-are-trei-noi-jucatori-in-lot-dintre-care-unul-de-la-u-cluj-si-altul-fost-la-asu-poli-daniel-munteanu-are-incredere-in-salvarea-de-la-retrogradare-cine-nu-crede-19164718

https://liga2.prosport.ro/seria-1/israelianul-care-evolua-pe-gratis-pentru-u-cluj-schimba-echipa-in-liga-2-a-treia-plecare-de-la-ardeleni-19164698

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerostar-bacau-a-organizat-primul-antrenament-din-2021-moldovenii-au-programat-cantonamentul-si-vor-disputa-cateva-meciuri-amicale-antrenorul-daniel-munteanu-pregateste-cateva-veniri-importante-de-19164463

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Jan. 2021, 15:07 Liga 2
Pe aceeași temă