FC Buzău, doar egal cu Aerostar în penultimul amical înainte de debutul în noul sezon al Ligii 2

Marius ANGHEL 22 Jul. 2021, 16:04 Liga 2
FC Buzău, doar egal cu Aerostar în penultimul amical înainte de debutul în noul sezon al Ligii 2

FC Buzău a jucat miercuri o nouă partidă de verificare, în deplasare la Aerostar Bacău, contra celei mai slabe echipe din sezonul trecut al Ligii 2, motiv pentru care a și retrogradat în Liga 3. În ciuda acestui lucru, trupa antrenată de Cristian Pustai a obținut doar o remiză, scor 1-1.

După o primă repriză albă, fără gol, buzoienii au reuşit să deschidă scorul în minutul 57, prin Serge Ekollo, însă trupa băcăuană a egalat zece minute mai târziu şi partida s-a terminat la egalitate.

Dacă pentru Aerostar acesta a fost primul amical disputat în această vară, în pregătirea sezonului de Liga 3, de partea cealaltă, FC Buzău a fost la al cincilea test, după cele cu Astra (4-1), CSM Râmnicu Sărat (7-0), FCSB (1-5) şi Petrolul Ploieşti (1-0).

FC Buzău întâlnește Șomuz Fălticeni înainte de debutul în noul sezon

Cristian Pustai a început amicalul cu Aerostar în formula: Cristian Avram – Flavius David, Sebastian Ghinga, Kamil Wiktorski, Călin Toma, John Mondragon, Alin Cârstocea, Cristian Ciobanu, Serge Ekollo, Tudor Oltean, Adrian Chică-Roşă. După pauză au mai intrat: Relu Stoian – Daniel Vîrtej, Modibo Keita, Ariel Lopez, Ciprian Petre, Dumitru Rogac, Gheorghe Andronic, Alexandru Neacşu și Radu Zamfir.

FC Buzău va disputa cu echipa de Liga 3 Șomuz Fălticeni un ultim amical înainte de startul noului sezon de Liga 2. Partida este programată sâmbătă, 24 iulie, de la ora 17:00, pe stadionul din Crâng. Meciul se va disputa fără spectatori.

Echipa din Buzău va debuta în noul sezon competiţional în deplasare, contra retrogradatei din Liga 1 FC Hermannstadt. Meciul este programat sâmbătă, 31 iulie, de la ora 13:30. Întreg programul din sezonul regular al FC Buzău îl poți vedea AICI.

Marius ANGHEL 22 Jul. 2021, 16:04 Liga 2
Pe aceeași temă