Victorie și înfrângere pentru Aerostar Bacău în cele două teste cu echipe din Liga 3 desfășurate la Piatra Neamț

Marius ANGHEL 20 Jan. 2021, 19:42 Liga 2

Aerostar Bacău a susținut, astăzi, 20 ianuarie, două meciuri amicale. Ambele, contra unor foste colege din sezonul trecut al Ligii 3, au avut loc la Piatra Neamț, pe terenul sintetic din cadrul complexului sportiv Municipal – Ceahlăul.

Pe primul, cu CSM Ceahlăul (locul 6 în Seria 1 a Ligii 3, cu 16 puncte după 10 etape), divizionara secundă l-a câștigat cu 3-1 (0-1), în timp ce pe al doilea, cu Bucovina Rădăuți (locul 3 în Seria 1 a Ligii 3, cu 22 de puncte), l-a pierdut cu 2-3 (1-0).

Aerostar a fost condusă la pauză de CSM Ceahlăul, dar a câștigat cu 3-1

Cu CSM Ceahlăul, echipă reunită de zece zile, Aerostar a fost condusă la pauză, după ce Antonio Agafiței a marcat în minutul 14. În partea secundă a meciului început la ora 11:00, jucătorii trupei băcăuane folosiți de Daniel Munteanu au reușit să înscrie de trei ori și să câștige cu 3-1. Au punctat Vlad Mihalcea (57), Alex Tofan (73) și Alexandru Cristian Zaharia (77).

Echipa nemțeană scrie pe pagina sa de Facebook că ”în afara golului marcat în primul mitan, unul în care galben-negrii au dat tonul și au impus ritmul de joc, CSM Ceahlăul a mai irosit ocazii importante prin Andreș, Pîntea și Moroșanu, la fel cum s-a întâmplat și după pauză”. Echipa din Liga 3 nu s-a putut baza în acest meci pe portarul Marius Chelaru și fundașii Keita Modibo și Andrei Ghenici. Următorul test îl are cu Hușana Huși, sâmbătă, 23 ianuarie.

Aerostar cu CSM Ceahlăul: Petrișor – Danale, C. Ardei, I. Chirilă, Bobîrnac – P. Popescu – Vl. Mihalcea, I. Gavrilă, Belciu, Antone (Al. Tofan 46) – Al. Zaharia.

Cu Bucovina Rădăuți, Aerostar a condus la pauză, dar a pierdut cu 3-2

Ulterior, de la ora 13:00, Aerostar Bacău a întâlnit Bucovina Rădăuți, echipă care și-a reluat antrenamentele de șase zile.

De această dată, jucătorii utilizați de Daniel Munteanu au condus la pauză cu 1-0, prin reușita lui Alexandru Corban, însă în partea secundă au încasat trei goluri și au mai marcat doar o dată, prin Dorin Burlacu. Pentru trupa din Rădăuți au punctat Robert Ciobanu, Mugur Florescu, din penalty, și Daniel Bejenar.

Bucovina Rădăuți a și anunțat pe pagina sa de Facebook jucătorii pe care i-a folosit în acest test. Iulian Ionesi i-a folosit pe Puianu – Șpac, Vișinar, Chirilescu, E. Ciobanu, Dănilă, Pitic, I. Plămadă, Stroe, Coroamă, Stoian. În partea secundă au intrat: Butnariu – Antonesei, Nistor, Florescu, Coajă, Vitu, Bejenar, Irimescu, Coroamă, Străjeriu, R. Ciobanu.

Aerostar cu Bucovina Rădăuți: Mocanu – Alecsandru, D. Munteanu, Bobaru, Mureșan – Segev – Ct. Vraciu, H. Ilie, D. Burlacu, Oteliță – Corban

 

”Principalul scop al acestor jocuri de pregătire este de a mă edifica asupra jucătorilor aflați în probe, astfel încât să pot definitiva lotul pe care-l vor deplasa în cantonamentul de la Miercurea Ciuc”, spunea, înaintea acestor două jocuri, antrenorul Aerostarului, Daniel Munteanu, pentru Deșteptarea.

Următorul test, ultimul înainte de cantonamentul de la Miercurea Ciuc, e cu Șomuz Fălticeni

În primul joc amical desfășurat în acest an, Aerostar a trecut cu 6-1 de echipa de Liga 3 Kids Tâmpa Brașov, la Târgu Secuiesc, sâmbăta trecută.

Băcăuanii au programat vineri următorul test, la Roman sau tot la Piatra Neamț, tot cu o echipă din Seria 1 a Ligii 3, Șomuz Fălticeni (locul 5 în Seria 1 a Ligii 3, cu 17 puncte).

Ulterior, Aerostar va pleca în cantonament la Miercurea Ciuc, unde stă în perioada 25 ianuarie – 5 februarie.

Foto: CSM Ceahlăul Piatra Neamț și Dan Eșanu (CSM Bucovina Rădăuți)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerostar-bacau-a-inceput-tare-anul-moldovenii-au-invins-la-mare-diferenta-kids-tampa-brasov-din-liga-3-19165553

Marius ANGHEL 20 Jan. 2021, 19:42 Liga 2
Pe aceeași temă