Aerostar Bacău a început cantonamentul de la Miercurea Ciuc. Daniel Munteanu își ține în ”priză” jucătorii cu trei meciuri amicale, dintre care două în aceeași zi

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 26 Jan. 2021, 17:26 Actualizat: 28 Jan. 2021, 11:08 Liga 2
Aerostar Bacău a început cantonamentul de la Miercurea Ciuc. Daniel Munteanu își ține în ”priză” jucătorii cu trei meciuri amicale, dintre care două în aceeași zi

Aerostar Bacău a plecat marți în cantonamentul de 10 zile pe care îl va organiza la Miercurea Ciuc. Antrenoul Daniel Munteanu a decis, după pregătirile pe plan local, să-și ducă jucătorii într-un stagiu centralizat, așa cum au procedat deja aproape toate echipele din Liga 2. În această perioadă, moldovenii vor disputa și câteva meciuri amicale.

Aerostar Bacău are trei meciuri amicale în timpul cantonamentului de la Miercurea Ciuc

Primele două sunt programate la numai o zi după cazarea la Miercurea Ciuc. În primă fază, de la ora 11.00, Aerostar Bacău va evolua împotriva Petrolului, iar de la ora 15:00, contra ”satelitului” echipei din Liga 1, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Ambele confruntări au ca locație de disputare localitatea Târlungeni.

Spre sfârșitul săptămânii, sâmbătă, de la ora 11:00, va mai avea loc o partidă de verificare, contra echipei de Liga 3 AFC Odorheiu Secuiesc, pe terenul sintetic de la Miercurea Ciuc.

Acolo (n.r. – Miercurea Ciuc) avem toate condițiile de pregătire, astfel încât să ne putem încărca așa cum trebuie bateriile. Avem nevoie de aceste jocuri, chiar dacă în anumite condiții, cum se se va întâmpla miercuri, la testele cu Petrolul și Sepsi 2 sau cum s-a întâmplat miercurea trecută, la meciurile cu Ceahlăul și Rădăuțiul, lotul se împarte în două”, a declarat Daniel Munteanu, citat de Deșteptarea.

Aerostar Bacău a mai jucat patru jocuri test în această perioadă de pregătire de iarnă. Primul adversar a fost Kids Tâmpa Brașov, pe care a învins-o cu 6-1, după care le-a mai întâlnit pe CSM Ceahlăul, scor 3-1, Bucovina Rădăuți, scor 2-3, și Șomuz Fălticeni, scor 3-2.

Aerostar Bacău a pierdut un singur meci în ultimele cinci partide din Liga 2, în 2020

Aerostar Bacău este în coada clasamentului în Liga 2, pe penultimul loc, 20. Are doar 9 puncte în 14 meciuri, dar în ultimele cinci partide a înregistrat câteva rezultate surprinzătoare. A învins Petrolul cu 4-1, a făcut trei rezultate de egalitate, cu U Craiova 1948 SA, 0-0, ASU Poli, 2-2, și SCM Gloria Buzău, 1-1, și a pierdut cu greu în fața Rapidului, 2-3.

Din sezonul regular, Aerostar Bacău mai are de disputat șase meciuri în 2021, cu Unirea Slobozia (acasă, 20 februarie), Metaloglobus București (deplasare, 27 februarie), Pandurii Târgu Jiu (acasă, 6 martie), Turris Oltul Turnu Măgurele (deplasare, 13 martie), Concordia Chiajna (acasă, 20 martie) și CS Mioveni (deplasare, 27 martie).

Foto: Aerostar Bacău

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 26 Jan. 2021, 17:26 Actualizat: 28 Jan. 2021, 11:08 Liga 2
Pe aceeași temă