Petrolul și-a reconfigurat programul și se protejează înaintea primului meci oficial din 2021, cel din cupă cu Poli Iași. Amicalele cu Kids Tâmpa și ”FC U” Craiova au fost anulate

Marius ANGHEL 28 Jan. 2021, 13:25 Liga 2

Petrolul încheie cu o zi mai devreme stagiul de pregătire de la Săcele și Tărlungeni și și-a anulat următoarele două meciuri amicale. Schimbarea de program a survenit atât din cauza zăpezii căzute în ultimele zile în regiunea în care se antrenează echipa lui Viorel Moldovan, cât și a unor probleme medicale apărute în rândul mai multor jucători.

Din informațiile Liga2.ro, fundașii centrali ai Petrolului s-au accidentat, iar stafful tehnic e îngrijorat înaintea primului meci oficial din 2021, cu Poli Iași.

Echipa ploieșteană nu va mai întâlni astăzi Kids Tâmpa Brașov și nici sâmbătă pe ”FC U” Craiova, aceasta din urmă anunțând la rândul ei că testul cu Petrolul a picat. ”Găzarii” vor încheia de mâine stagiul montan și până la începutul săptămânii următoare vor primi liber.

Petrolul nu anunță alt meci amical înainte de primul joc oficial din 2021, cel din optimile Cupei României, cu prim-divizionara Poli Iași, programat pentru data de 9 februarie, de la ora 20:30, pe ”Ilie Oană”.

Petrolul a anunțat toate aceste modificări printr-un comunicat:

”Cantonamentul de la Săcele se apropie, cu pași repezi, de final, ultima sa parte fiind reconfigurată de către staff-ul petroliștilor. Astfel, meciul amical ce ar fi trebuit să se dispute astăzi, cu formația de eșalon trei ACS Kids Tâmpa Brașov, a fost anulat, atâta vreme cât, la munte, ninge de două zile, iar suprafața de joc, acoperită cu zăpadă, n-ar fi permis desfășurarea testului în condiții cât de cât normale. În locul întâlnirii, Viorel Moldovan și-a convocat elevii la o porție de alergări prin pădurea din jurul hotelului, urmând ca, după-amiază, ședința de pregătire să se mute la sala de forță.

În plus, în tabăra „galben-albaștrilor” au apărut și mai multe probleme de natură medicală, oarecum inerente după o perioadă de antrenamente grele desfășurate în condiții speciale, lucru care a determinat și contramandarea jocului de verificare cu FC U Craiova 1948, ce era stabilit pentru ziua de sâmbătă.

Astfel, stagiul centralizat se va încheia mâine, cu o zi mai devreme decât era programat, petroliștii urmând să aibă, mai apoi, un weekend întreg liber. De luni, „lupii” vor reveni la antrenamente, intrând pe ultima sută de metri a pregătirilor înainte de debutul oficial în noul an, ce se va produce pe 9 februarie, pe „Ilie Oană”, în confruntarea cu Politehnica Iași, din „optimile” Cupei României.”

Patru victorii și un egal pentru Petrolul în meciurile amicale din 2021

Petrolul, care ieri a remizat cu Aerostar Bacău, scor 0-0, a mai disputat patru meciuri amicale în această iarnă. Pe acelea le-a câștigat: 7-0 cu CSO Plopeni2-0 cu SC Popești Leordeni2-1 cu Dunărea Călărași și 3-1 cu AFC Odorheiu Secuiesc.

https://www.youtube.com/watch?v=AZkqC_zCk40&fbclid=IwAR0AoyeuP24VFc84du6GF3C07y9HaH4ijOslRVbWv2rtbIPdBw-09WAoyHs

Foto și video: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-si-aerostar-bacau-au-dat-o-la-pace-pe-un-frig-patrunzator-cele-doua-au-remizat-intr-un-amical-disputat-la-tarlungeni-19166788

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pus-pe-liber-de-petrolul-andrei-rauta-a-semnat-cu-rivala-u-cluj-fundas-s-a-alaturat-ardelenilor-in-cantonamentul-de-la-mogosoaia-19166786

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-s-a-despartit-si-de-sory-ibrahim-diarra-africanul-a-fost-imprumutat-la-o-adversara-din-campionat-19166547

Marius ANGHEL 28 Jan. 2021, 13:25 Liga 2
Pe aceeași temă