Ultimele rezultate au bulversat Petrolul. Analizele jucătorilor, după prestațiile deloc convingătoare din precedentele două amicale

Andrei PASCU 20 Feb. 2022, 18:26 Liga 2
Ultimele rezultate au bulversat Petrolul. Analizele jucătorilor, după prestațiile deloc convingătoare din precedentele două amicale

Petrolul a terminat perioada meciurilor amicale cu anumite sincope, iar stafful tehnic și jucătorii sunt puțin îngrijorați de cele întâmplate. Ei pun în balanță meciurile din Liga 2 și speră ca prestațiile din ultima perioadă să fie doar din cauza unui aspect care va trece curând, până la următoarea etapă din campionat.

Marius Chindriș: ”Ne îngrijorează rezultatele pentru că știm ce ne va aștepta în următoarele trei meciuri” 

După ce Nicolae Constantin a punctat public anumite nemulțumiri printr-o analiză, le-a venit rândul lui Marius Chindriș și Alexandru Sabău să își spună impresiile din finalul meciurilor amicale din această iarnă. Cei doi au declarat, după testul cu Farul 2, terminat la egalitate, scor 0-0, că e nevoie de o mai mare concentrare la finalizare pentru ca Petrolul să nu mai aibă probleme.

Poate că la liderul Ligii 2 e vorba și de o oarecare relaxare involuntară, după cum a dat de înțeleg Marius Chindriș:

(N.r. – Vă îngrijorează ultimele rezultate?) ”Ne îngrijorează pentru că știm ce ne va aștepta în următoarele trei meciuri, vor fi grele. Toate echipele cu care vom juca vor avea ambiția să ne bată, pentru că suntem echipa de pe primul loc. Trebuie să dăm dovadă de maturitate, nu ne permitem să facem pași greșiți în cele trei meciuri premergătoare play-off-ului.

Suntem toți concentrați, am făcut o pregătire bună, trebuie să o ținem pe calea asta și, cu determinare, cu ambiție, trebuie să câștigăm meciul care urmează, pentru că este cel mai important.

(N.r. – Despre problemele de la finalizare) Am avut ocazii și azi, a fost o partidă de pregătire bună. Trebuie să fim mai concentrați în fața porții și cred că aici e cheia pentru care nu marcăm. Când va începe campionatul cred că vom rezolva această problemă.

Sunt importante toate cele trei meciuri din perioada următoare, dar mai important e primul. Trebuie să îl tratăm sută la sută și să îl câștigăm. E cel mai important! Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, trebuie să luăm fiecare meci în parte, să luptăm pentru fiecare punct și să ne facem datoria de a câștiga fiecare meci în parte”.

Alexandru Sabău: ”Trebuie să luptăm, să avem determinare”

Alexandru Sabău a făcut un pas important prin transferul de la FC Brașov la Petrolul, după cum chiar el a declarat, însă speră ca din vară să facă un alt pas major pentru cariera lui, promovarea în Liga 1:

(N.r. – Cum te-ai integrat la Petrolul?) ”Foarte bine, băieții sunt de treabă, avem un grup unit și sper să facem treabă bună. Promovarea este cea mai importantă, dar trebuie să muncim pentru că urmează meciuri grele. Un club ca Petrolul, cu trofee, trebuie să fie în Liga 1. Trebuie să luptăm, să avem determinare.

Am ajuns de la FC Brașov la Petrolul, pentru mine e un pas înainte”.

Ultimele două amicale le-au dat de gândit ”lupilor galbeni”. Înainte de remiza albă cu Farul 2, au pierdut cu 0-2 în fața Politehnicii Iași.

Petrolul, două deplasări în ultimele trei runde din sezonul regular 

În sezonul regular, Petrolul le va mai întâlni pe Politehnica Timișoara, FC Buzău și Unirea Constanța. Duelurile cu formația de pe Bega și cu echipa de la malul mării vor avea loc în deplasare, în timp ce disputa cu buzoienii va avea loc la Ploiești, pe ”Ilie Oană”.

Foto: Cristian Stavri / Sport Pictures
Video: Petrolul TV 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oferte-spectaculoase-pentru-suporterii-petrolului-clubul-a-anuntat-preturile-abonamentelor-pentru-ultimele-sase-meciuri-de-pe-ilie-oana-din-acest-sezon-19219835

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluj-arena-casa-universitatii-cluj-va-fi-alimentata-cu-curent-electric-de-compania-care-a-tinut-in-viata-in-acest-sezon-petrolul-si-care-i-a-fost-partener-finantator-timp-de-patru-ani-19219801

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-alexandru-sabau-a-fost-prezentat-de-petrolul-perioada-contractului-semnat-de-fundasul-aradean-si-locatiile-unde-echipa-isi-joaca-ultimele-doua-amicale-19219670

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-petrolul-deschide-prima-etapa-a-ligii-2-din-2022-u-cluj-concordia-o-inchide-programul-rundei-a-17-a-si-meciurile-televizate-19219611

 

 

Andrei PASCU 20 Feb. 2022, 18:26 Liga 2
Pe aceeași temă