Nici Farul 2 n-a fost la îndemână pentru Petrolul. Liderul Ligii 2 a terminat seria amicalelor cu o remiză

Andrei PASCU 19 Feb. 2022, 17:24 Liga 2

Petrolul nu a câștigat testul disputat sâmbătă, la Blejoi, cu divizionara a treia Farul 2. Ploieștenii au făcut doar 0-0 în partida care a fost ultima din seria amicalelor, iar următorul duel va fi în Liga 2, în prima etapă a noului an.

Petrolul, doar 0-0 cu Farul 2 

Pe site-ul oficial, ploieștenii au anunțat că Nicolae Constantin a trimis pe teren fotbaliștii pe care a mizat mai puțin sau chiar deloc în urmă cu o zi, vineri, în testul cu Poli Iași, pierdut cu 0-2. Nu sunt oferite prea multe informații cu privire la desfășurarea meciului, dar la Farul 2 au jucat mai mulți fotbaliști care s-au regăsit în câteva rânduri în prima echipă a ”marinarilor”, în Liga 1.

”(…) Cum echipa pe care o pregătește s-a aflat la cel de-al doilea test în interval de 24 de ore, Nicolae Constantin a apelat, astăzi, la jucătorii care au evoluat mai puțin sau deloc în întâlnirea de ieri, cu Politehnica Iași. În replică, oaspeții” au avut pe teren, sau pe banca de rezerve, destui jucători care au debutat, deja, cu prima formație în Liga 1, precum Sali, Pitu, Bodișteanu, Dănuleasa, Mălăele, Andronache sau Nicholas Popescu, iar jocul a fost, astfel, unul echilibrat, fără ca vreuna dintre echipe să reușească să și înscrie (…)”, a anunțat Petrolul.

  • Petrolul: Moroz – Pashov, Lică, Sabău, Velisar – Chindriș, Prejmerean – Cioiu, Boțogan, Saim Tudor – Jarovic.
    Au mai intrat: Olaru, Meijers, Constantinescu, Coman, Tolea, Măzărache
  • Farul: Dincă – Georgescu, Bîrzu, Dănuleasa, Borza – Sîrbu – Mălăele, Bodișteanu – Pitu, Cojocaru, Sali.
    Au mai intrat: Trandafir – Maftei, Duțu, Buta, Popescu, Călin, Tănasă, Malama, Andronache

Petrolul, multe remize în meciurile amicale 

Petrolul a înregistrat următoarele rezultate în meciurile amicale disputate în această iarnă: 1-1 cu Astra, 0-0 cu Unirea Slobozia, 5-1 cu SKA Rostov, 1-1 cu Metalist Harkov, 3-3 cu MFK Vyskov, 1-1 cu Spartak Moscova 2 și 0-2 cu Poli Iași.

Petrolul reia Liga 2 la Timișoara, cu Politehnica

În 2022, în sezonul regular, cu prezența în play-off deja asigurată, ploieștenii le vor mai întâlni pe Politehnica Timișoara (deplasare), FC Buzău (acasă) și Unirea Constanța (deplasare).

Ploieștenii au un avans de nouă puncte față de locul 3, Concordia Chiajna, o diferență care și în play-off va cântări mult, mai ales pentru faptul că punctele nu se înjumătățesc, iar primele șase intră în grupa pentru promovare cu întreg punctajul acumulat în sezonul regular.

Foto: Cristian Stavri / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-dat-peste-cap-de-esecul-cu-poli-iasi-incepem-sa-ne-ingrijoram-putin-la-ce-am-vazut-analiza-obiectiva-a-antrenorului-petrolului-si-remarca-lui-eugeniu-cebotaru-19219928

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oferte-spectaculoase-pentru-suporterii-petrolului-clubul-a-anuntat-preturile-abonamentelor-pentru-ultimele-sase-meciuri-de-pe-ilie-oana-din-acest-sezon-19219835

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluj-arena-casa-universitatii-cluj-va-fi-alimentata-cu-curent-electric-de-compania-care-a-tinut-in-viata-in-acest-sezon-petrolul-si-care-i-a-fost-partener-finantator-timp-de-patru-ani-19219801

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-alexandru-sabau-a-fost-prezentat-de-petrolul-perioada-contractului-semnat-de-fundasul-aradean-si-locatiile-unde-echipa-isi-joaca-ultimele-doua-amicale-19219670

 

 

 

Andrei PASCU 19 Feb. 2022, 17:24 Liga 2
Pe aceeași temă