Nae Constantin încearcă să regleze problemele Petrolului cu amicale. Liderul Ligii 2 va juca două teste în prima pauză competițională din 2022

Andrei PASCU 21 Mar. 2022, 13:25 Liga 2
Nae Constantin încearcă să regleze problemele Petrolului cu amicale. Liderul Ligii 2 va juca două teste în prima pauză competițională din 2022

Liga 2 intră în prima pauză din 2022, pentru meciurile echipelor naționale. Liderul campionatului, Petrolul, nu a avut un început de an foarte promițător, astfel că Nicolae Constantin nu-i slăbește deloc pe jucătorii săi. Cum va proceda, de altfel, majoritatea echipelor din Liga 2, ploieștenii au programat două amicale.

Petrolul, amicale cu Zimbru Chișinău și FC Voluntari

Petrolul va juca două teste în această săptămână, cu o echipă din Republica Moldova, dar și cu una din Liga 1. În primă fază, miercuri, Petrolul va întâlni, la Strejnic, Zimbru Chișinău, iar spre sfârșitul săptămânii, sâmbătă, va evolua în fața uneia dintre cele mai în formă echipe din prima divizie, FC Voluntari.

Nicolae Constantin nu va avea tot lotul valid, Petrolul trimițând patru jucători la acțiunile echipelor naționale ale României. Valentin Țicu, Mario Bratu, Sergiu Pîrvulescu și Alin Botogan sunt jucătorii pe care nu va putea miza ”principalul” liderului din Liga 2.

Cum fotbalul românesc, la nivelul primelor două eșaloane, a intrat într-o pauză de două săptămâni, pentru a face loc acțiunilor loturilor reprezentative, petroliștii vor profita și vor susține două jocuri de verificare în perioada imediat următoare.

Astfel, miercuri, Petrolul o va avea ca invitată pe Zimbru Chișinău, una dintre cele mai titrate echipe ale Republicii Moldova. Partida se va disputa, de la ora 15.00, pe stadionul Conpet, din Strejnic.

Apoi, sâmbătă, de la ora 11.00, trupa lui Nae Constantin își va verifica forțele cu o prim-divizionara, FC Voluntari. Întâlnirea se va juca pe terenul grupării ce se află, în momentul de față, pe locul patru în play-off-ul Ligii 1.

Pentru cele două jocuri, staff-ul tehnic al echipei noastre nu-i va avea la dispoziție pe Valentin Țicu, Mario Bratu, Sergiu Pirvulescu și Alin Botogan, plecați, în această perioadă, la loturile naționale”, sunt detaliile oferite de Petrolul pe site-ul oficial.

Nicolae Constantin vrea să regleze repede problemele din jocul Petrolului

Încă după meciul cu ”U” Cluj, scor 0-0, din prima rundă a play-off-ului Ligii 2, Nicolae Constantin vorbea despre amicalele pe care Petrolul le va disputa în această pauză competițională.

E ok, oricând e bine venită o pauză. Putem să ne reglăm, avem două meciuri amicale în perioada asta, cu minute pentru tot lotul. Suntem mulți, trebuie să jucăm”, a spus Nicolae Constantin după partida de pe ”Ilie Oană”.

Petrolul are un avans important după prima etapă a play-off-ului

Petrolul rămâne lider în Liga 2 după această primă etapă din play-off, cu 50 de puncte, la șase lungimi de locul secund, FC Hermannstadt. ”U” Cluj e abia pe locul 3, cu 43 de puncte.

În etapa a 2-a a play-off-ului, Petrolul va juca pe terenul Stelei.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacia-unirea-braila-a-fost-la-o-repriza-de-un-rezultat-important-cu-metaloglobus-antrenorul-laurentiu-ivan-a-criticat-arbitrajul-nu-cred-ca-adversarii-aveau-nevoie-de-ajutor-19224106

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-de-la-fc-hermannstadt-pe-val-dupa-victoria-cu-slobozia-petrisor-petrescu-ne-a-adus-inapoi-pe-locul-2-si-speram-sa-ramanem-minim-acolo-19224095

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-dupa-succesul-cu-unirea-slobozia-sincer-chiar-am-avut-emotii-la-jocul-asta-raman-noua-finale-ne-vedem-de-drumul-nostru-cum-comenteaza-acuzatiile-19224090

 

 

 

Andrei PASCU 21 Mar. 2022, 13:25 Liga 2
Pe aceeași temă