”FC U” Craiova a reziliat contractul cu fundașul Marius Avram și mai negociază încă o despărțire. Meciul oltenilor cu Petrolul, anulat!

Andrei PASCU 28 Jan. 2021, 12:34 Liga 2
”FC U” Craiova a reziliat contractul cu fundașul Marius Avram și mai negociază încă o despărțire. Meciul oltenilor cu Petrolul, anulat!

U Craiova 1948 SA, liderul Ligii 2 după 15 etape, se află în negocieri pentru rezilierile contractuale cu mai mulți jucători din lotul actual. Recent, oltenii au ajuns la un consens cu unul dintre ei, cu fundașul Marius Avram (28 de ani). El a jucat doar un meci pentru ”FC U” Craiova în acest sezon.

Marius Avram a prins 90 de minute în meciul cu Pandurii

Avram a fost integralist în confruntarea cu Pandurii, de la Târgu Jiu, din decembrie, când echipa sa s-a impus la limită, cu 3-2. Potrivit Ediție, fundașul a acceptat în cele din urmă, după o serie de negocieri cu conducerea, să semneze rezilierea și să devină liber de contract.

”Marius Avram și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului.
Mulțumim, Marius, pentru tot ce ai realizat la clubul nostru și mult succes în continuare!”, a anunțat și clubul, pe pagina de Facebook, Fotbal Club Universitatea 1948.

Din sursele Liga2.ro, Marius Avram va semna un contract cu CS Afumați, liderul Seriei a 3-a a Ligii 3.

”FC U” Craiova negociază și plecarea lui Radu Cristiu

În discuții cu clubul, tot pentru ruperea înțelegerii, se mai află și alt fundaș, Radu Cristiu (23 de ani), care la rândul lui a prins tot un meci, tot cu Pandurii. Atât Cristiu cât și Avram nu au fost prezenți la reunire în acest an și nici nu s-au antrenat sub comanda lui Ovidiu Stângă.

Amicalul cu Petrolul, anulat 

”FC U” Craiova se află acum în cantonamentul de la Mogoșoaia, unde are programate mai multe meciuri amicale. Oltenii nu vor mai disputa, însă, cea mai importată partidă de verificare din această iarnă, cu colega de ligă, Petrolul.

U Craiova 1948 SA a anunțat pa site-urile de socializare că acea confruntare cu ploieștenii a fost anulată.

”Meciul împotriva echipei Petrolul Ploiești, programat inițial pe 30 ianuarie, a fost anulat”, a anunțat Fotbal Club Universitatea 1948.

Petrolul trebuia să joace astăzi și cu Kids Tâmpa Brașov, însă și acest joc a fost anulat din cauza condițiilor meteorologice, dar și a unor probleme ale jucătorilor în special din defensivă.

”FC U” Craiova a disputat două amicale și mai are trei 

U Craiova 1948 SA a disputat până acum două meciuri de verificare și le-a câștigat pe ambele la diferențe clare. Trupa lui Ovidiu Stângă a învins cu 9-0 Kids Tâmpa Brașov și cu 5-2 pe Mostiștea Ulmu.

Oltenii mai au programate, după anularea amicalului cu Petrolul, trei teste, cu CSM Slatina (1 februarie), CSM Reșița (6 februarie) și Pandurii Târgu Jiu (13 februarie).


Foto: Fotbal Club Universitatea 1948

 

Andrei PASCU 28 Jan. 2021, 12:34 Liga 2
Pe aceeași temă