Mihai Savin a lăsat SCM Gloria Buzău pentru a reveni la FK Csikszereda. ”Tânărul de 30 de ani vorbește excelent maghiara”

Marius ANGHEL 24 Sep. 2020, 13:38 Liga 2

FK Csikszereda a mai perfectat un transfer pentru acest noul sezon al Ligii 2, după patru meciuri desfășurate deja în campionat. Echipa din Miercurea Ciuc l-a readus în lot pe Mihai Savin (29 de ani), mijlocaș care vine de la SCM Gloria Buzău.

Mihai Cătălin Savin a mai jucat la FK Csikszereda când echipa era în Liga 3, iar în acest sezon a evoluat ca titular în toate cele patru meciuri jucate de SCM Gloria Buzău, de fiecare dată fiind înlocuit de Ilie Stan. În ediția trecută a Ligii 2 a fost legitimat la Turris Oltul Turnu Măgurele și echipa din Buzău.

Savin s-a întors la FK Csikszereda: ”Vorbește excelent maghiara”

În cariera sa a mai trecut pe la Gaz Metan Mediaș, FC Cisnădie, Concordia Chiajna, Rapid, CS Afumați și FCM Baia Mare, iar la FK Csikszereda a fost adus înapoi pentru că este din Odorheiu Secuiesc, deci din Secuime, și fiindcă ”vorbește excelent maghiara”.

”Născut în Odorheiu Secuiesc, mijlocașul, care vorbește excelent maghiara, a semnat un contract de 1 + 1 an. Tânărul de 30 de ani nu trebuie să fie prezentat fanilor din Miercurea Ciuc, întrucât între 2016 și 2018 a fost fotbalist pentru FK Csikszereda. În ultimii doi ani, a fost în echipele lui Turris Turnu Măgurele și Gloria Buzău.
Antrenorul principal Valentin Suciu s-a declarat foarte fericit că a reușit în cele din urmă să-l semneze, întrucât a vrut de mult să se alăture echipei”, a anunțat FK Csikszereda despre jucătorul care va împlini 30 de ani la 8 noiembrie.

Savin: ”Sper să fiu un membru util al formației”

Savin e în culmea bucuriei pentru revenirea la FK Csikszereda.

”Sunt foarte fericit că m-am întors la Miercurea Ciuc. Scopul meu este să ajut echipa cu experiența mea și sper să fiu un membru util al formației”, a spus mijlocașul după ce a semnat contractul cu echipa din Miercurea Ciuc.

FK Csikszereda, echipă care recent a pierdut meciul de pe teren propriu cu Petrolul (scor 1-2) și care are patru puncte acumulate în primele patru etape, joacă în următoarea etapă la nou-promovata Aerostar Bacău. Partida are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

FK Csikszereda și-a prezentat astfel al șaselea transfer din această vară, pentru sezonul 2020/2021 de Liga 2. Echipa din Miercurea Ciuc i-a mai adus pe mijlocașii (22 de ani),  (28 de ani) și (25 de ani), pe fundașul  (24 de ani) și pe portarul (35 de ani).

Echipa din Miercurea Ciuc i-a mai adus pentru noul sezon al Ligii 2 pe jucătorii Norbert Janos (mijlocaș, ex Recea), Rareș Takacs (fundaș, U Cluj), David Bor (fundaș, ex Paksi), Claudiu Apro (fundaș, ex Ripensia), Ladislav Rybansky (portar, ex Bekescsaba), Andras Meszaros (atacant, ex Sered) și Bogdan Rotar (atacant, Viitorul Șelimbăr).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-petrolul-de-la-ora-1800-echipa-ploiesteana-are-sansa-sa-urce-pe-podium-19149028

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-suciu-acuza-arbitrajul-dupa-meciul-cu-petrolul-nu-ne-am-luptat-doar-cu-oaspetii-ci-si-cu-arbitrii-a-fost-prea-mult-antrenorul-considera-ca-fk-csikszereda-a-fost-dezavant-19149239

Marius ANGHEL 24 Sep. 2020, 13:38 Liga 2
Pe aceeași temă