Valentin Suciu era pregătit să se despartă de FK Csikszereda din cauza situației dificile: ”Aș fi plecat fără să scot un cuvânt, dar am discutat cu conducerea și am rezolvat-o împreună”

Răzvan STÎNGĂ 14 Dec. 2021, 17:09 Liga 2
Valentin Suciu era pregătit să se despartă de FK Csikszereda din cauza situației dificile: ”Aș fi plecat fără să scot un cuvânt, dar am discutat cu conducerea și am rezolvat-o împreună”

Valentin Suciu a trecut prin momente delicate cu FK Csikszereda la începutul campionatului, când în primele cinci etape au fost înregistrate cinci înfrângeri, iar echipa marcase doar un singur gol. Deși conducerea a decis să meargă cu el mai departe, antrenorul a recunoscut că era pregătit să lase locul liber.

Valentin Suciu: ”A fost problema începutului de sezon, am avut mai multe discuții cu conducerea și am rezolvat-o împreună” 

Startul dezastruos de Liga 2 l-a făcut pe Suciu să se pună în poziția în care ar putea fi demis, recunoscând abia acum, la finalul anului și meciurilor din Liga 2, că era pregătit să lase postul liber, pentru ca un alt antrenor să încerce să redreseze situația.

După câteva discuții cu conducerea s-a ajuns la concluzia că e cazul să continue împreună cele două părți, până la pauza de iarnă, iar în funcție de rezultatele celor 16 etape să se rezilieze contractul sau să continue.

A fost problema începutului de sezon, am avut mai multe discuții cu conducerea și am rezolvat-o împreună. Au fost zile când am muncit foarte mult și nici nu am dormit, dar asta este soarta unui antrenor. Dacă în momentul respectiv conducerea ar fi decis să plec, m-aș fi ridicat fără să scot un cuvânt.

Dar, a decis să nu mă schimbe până în iarnă și nu se poate spune că eu am fost într-un moment delicat. Soluția pentru rezolvarea situației a fost constituită de pauzele pentru meciurile echipelor naționale, care au ajutat foarte mult. Am putut să repar și am reglat lucrurile tactice”, a spus Valentin Suciu pentru site-ul oficial al clubului din Miercurea Ciuc într-un interviu, cu traducere aproximativă din limba maghiară.

FK Csikszereda va întâlni doar nou-promovate în ultimele trei meciuri din sezonul regular 

După lanțul de cinci eșecuri la rând, FK Csikszereda a mai pierdut un singur meci din următoatele 11 etape, reușind să termine 2021 cu șanse la play-off-ul de promovare. Acum, e pe locul 7, cu 26 de puncte, la două de Steaua și FC Buzău, echipe aflate pe pozițiile 6 și 5.

În etapele rămase de jucat în 2022 în sezonul regular, ciucanii vor mai disputa trei meciuri, toate cu formații promovate la finele stagiunii trecute în Liga 2, Unirea Dej, CS Comunal Șelimbăr și FC Brașov.

Foto: Leczki Jozsi/ Mediafax Foto și Gheorghe Flușter (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-a-facut-strategia-transferurilor-valentin-suciu-limiteaza-venirile-dar-si-plecarile-nu-vor-fi-multe-schimbari-totul-depinde-si-de-oferte-planurile-ciucanilor-pent-19214107

https://liga2.prosport.ro/seria-1/detaliile-interesante-din-liga-2-dupa-16-etape-selimbar-cele-mai-multe-puncte-adunate-dupa-ce-a-fost-condusa-unirea-constanta-cei-mai-multi-jucatori-rulati-steaua-cea-mai-batrana-echipa-capito-19214029

https://liga2.prosport.ro/seria-1/renegocieri-de-salarii-la-poli-iasi-cei-mai-bine-platiti-fotbalisti-din-lot-trebuie-sa-renunte-la-o-parte-din-bani-cine-si-a-reziliat-contractul-pana-acum-si-ce-jucatori-ar-mai-putea-pleca-19214186

https://liga2.prosport.ro/seria-1/trialuri-fara-vreo-mare-descoperire-la-poli-timisoara-concluziile-lui-nicolae-croitoru-dupa-ce-a-testat-peste-30-de-jucatori-19214151

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Dec. 2021, 17:09 Liga 2
Pe aceeași temă