Rareș Takacs s-a despărțit de ”U” Cluj și a semnat cu FK Csikszereda: ”Are rădăcini ungare”

Marius ANGHEL 02 Jul. 2020, 16:44 Liga 2
Rareș Takacs s-a despărțit de ”U” Cluj și a semnat cu FK Csikszereda: ”Are rădăcini ungare”

FK Csikszereda a perfectat un nou transfer pentru următoarea ediție a Ligii 2, după ce prima achiziție a fost mijlocașul Norbert Janos (22 de ani), ultima dată la Fotbal Comuna Recea. Harghitenii și-au adus în lot încă un jucător de etnie maghiară, pe Rareș Takacs (28 de ani), mijlocaș care se desparte, astfel, de Universitatea Cluj.

Liber de contract după ce n-a mai fost dorit de Adrian Falub la ”U” Cluj, Rareș Takacs a semnat un contract valabil pe un sezon, cu opțiunea de prelungire pe încă unul, cu FK Csikszereda. Jucătorul originar din Turda va continua, astfel, să joace la nivelul Ligii 2, unde a mai evoluat pentru Arieșul Turda și Olmpia Satu Mare.

”Takacs Rareș, 28 de ani, născut în Turda, a semnat cu noi un contract de 1 + 1 an.
Fundașul dreapta, cu rădăcini ungare, poate fi folosit și la mijlocul terenului. Cel mai recent, a evoluat la echipa Universității din Cluj-Napoca, iar în timpul carierei sale a jucat la Turda, Ștefănești, Reșița și Olimpia din Satu Mare”, sună comunicatul clubului din Miercurea Ciuc, transmis în limba maghiară.

În acest sezon de Liga 2 suspendat și ”înghețat” după 24 de etape din cauza pandemiei de COVID-19, Rareș Takacs a fost utilizat la ”U” Cluj în 16 meciuri, 14 ca titular și în șapte dintre ele fiind înlocuit, fără să înscrie. În ediția trecută a eșalonului secund a evoluat pentru clujeni în doar șapte jocuri și a înscris un gol.

Rareș Takacs a semnat contractul cu FK Csikszereda în prezența managerului sportiv 100 la sută român al echipei din Miercurea Ciuc, Eugen Pîrvulescu. Foto: FK Csikszereda

FK Csikszereda vrea jucători din play-out-ul Ligii 1, din Liga 2 și din Ungaria 

Altfel, FK Csikszereda, reunită la 1 iulie, are patru jucători în lot cărora le-a expirat contractele la 30 iunie și dorește să le prelungească, s-a despărțit de Szilard Magyari, care a semnat cu echipa din liga secundă maghiară Soroksar SC, și vrea să facă transferuri de la echipe din play-off-ul Ligii 1, din Liga 2, chiar și din Ungaria.

”Pregătim și ceva transferuri, dar și acolo e problematic. De exemplu, în Liga 1 se joacă acum și nu e ceva concret, pentru că jucătorii pe care noi îi vrem sunt sub contract. Am vrea să aducem câțiva jucători și din Liga 1, dar și din Liga 2. În cazul jucătorilor din Liga 1 e vorba de câțiva din play-out. Play-off-ul e o pălărie prea mare pentru noi. Trebuie să fim realiști.  

Avem și doi jucători din Ungaria pe care îi vrem. Ei devin liberi de contract în vara asta, purtăm negocieri cu ei, iar când totul va fi clar vom face și anunțurile oficiale”, a declarat antrenorul Valentin Suciu pentru Liga2.ro.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-are-planuri-mari-pentru-perioada-de-transferuri-valentin-suciu-vrea-sa-aduca-jucatori-din-liga-1-si-din-ungaria-devin-liberi-de-contract-si-purtam-negocieri-19137504

https://liga2.prosport.ro/seria-1/szilard-magyari-s-a-despartit-de-fk-csikszereda-si-ar-putea-ajunge-in-prima-liga-maghiara-golul-din-meciul-cu-dinamo-ii-va-ramane-ca-o-amintire-vesnica-19134779

Marius ANGHEL 02 Jul. 2020, 16:44 Liga 2
Pe aceeași temă