FK Csikszereda și-a prezentat oficial cea mai nouă achiziție: fostul căpitan al Ripensiei. Cât au plătit ciucanii pentru fundaș

Marius ANGHEL, Anda DELIU 30 Jul. 2020, 17:27 Liga 2
FK Csikszereda și-a prezentat oficial cea mai nouă achiziție: fostul căpitan al Ripensiei. Cât au plătit ciucanii pentru fundaș

FK Csikszereda și-a prezentat oficial al patrulea transfer din această vară pentru noul sezon de Liga 2. Echipa din Miercurea Ciuc l-a cumpărat pe Claudiu Apro de la Ripensia Timișoara, fundașul fiind căpitanul echipei bănățene.

După mijlocașii Norbert Janos (22 de ani), Rareș Takacs (28 de ani) și David Bor (25 de ani), trupa din Miercurea Ciuc l-a achiziționat și pe Claudiu Apro, un jucător născut la Gătaia (Timiș) și care știe ungurește, deoarece are ceva origini maghiare. De altfel, pentru a ajunge la Csikszereda, trebuie să ști limba maghiară și să fi român cu alte origini.

Apro, pentru 30 de mii de euro de la Ripensia la FK Csikszereda

Claudiu Apro a semnat cu echipa din Miercurea Ciuc un contract pe doi ani, cu drept de prelungire pe un al treilea și a costat clubul 30.000 de euro, din informațiile Liga2.ro.

”Megérkezett Csíkszeredába és a mai Sellenberk elleni felkészülési mérkőzésen a második félidőben pályára is lépett Apró Claudiu, a Temesvári Ripensia volt csapatkapitánya.

A 24 éves középhátvéd a Temes megyei Gátalján született és a legutóbbi idényben 18 meccsen háromszor volt eredményes a bánsági csapatnál. Apró Claudiu 2+1 évre szerződött Csíkszeredába. Sok sikert a piros-fekete színekben!”, a anunțat echipa din Miercurea Ciuc.

Apro a și evoluat timp de o repriză pentru Csikszereda în amicalul cu Viitorul Șelimbăr.

Președintele Ripensiei: ”S-au făcut presiuni. Nu ne mai bate doar cu primării și Consilii Județene, acum ne luptăm și cu Budapesta”

Claudiu Apro are 24 de ani, împliniți la 14 aprilie, e fundaș central și a evoluat în ultimii patru ani și jumătate la Ripensia. În ultimul sezon de Liga 2, Apro a marcat 5 goluri pentru echipa timișoreană în cele 19 meciuri în care a început ca titular și în doar unul a ieșit de pe teren.

”A fost o ofertă de nerefuzat, și pentru noi și pentru el. Oferta e veche, de o lună. S-au făcut presiuni. Se vedea și pe modul în care el se pregătea, că e cu gândul în altă parte. Că aștepta ceea ce e firesc să se întâmple în fotbal. Cum se spune, că cel mai bun client pentru proprietatea mea e vecinul, așa și noi. Se pare că Ripensia nu se mai bate doar cu primării și Consilii Județene, acum ne luptăm și cu Budapesta”, a declarat, pentru Liga2.ro, Dumitru Mihu, președintele Ripensiei.

Claudiu Apro era căpitanul echipei Ripensia.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-si-a-vandut-capitanul-la-csikszereda-s-au-facut-multe-presiuni-nu-se-mai-bate-doar-cu-primarii-si-consilii-judetene-acum-ne-luptam-si-cu-budapesta-exclusiv-19141204

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stephan-coulibaly-ultima-data-la-uta-a-semnat-cu-ripensia-cati-bani-au-primit-de-fapt-timisorenii-de-la-fk-csikszereda-pentru-capitanul-claudiu-apro-19141554

Marius ANGHEL, Anda DELIU 30 Jul. 2020, 17:27 Liga 2
Pe aceeași temă