Transfer din prima ligă a Slovaciei pentru FK Csikszereda. Ciucanii și-au luat un atacant

Marius ANGHEL 26 Aug. 2020, 16:46 Liga 2
Transfer din prima ligă a Slovaciei pentru FK Csikszereda. Ciucanii și-au luat un atacant

Atacantul pe care Valentin Suciu și-l mai dorea la FK Csikszereda înainte de startul noului sezon al Ligii 2 a semnat. Ciucanii s-au înțeles cu slovacul Andras Meszaros (24 de ani), ultima dată la Sereď, echipă de primă ligă din țara sa natală.

Atacantul vine sub formă de împrumut la FK Csikszereda pentru sezonul de toamnă și speră să se acomodeze rapid la Miercurea Ciuc și să fie utilizat cât mai curând.

Andras Meszaros, al șaselea transfer al Ciuciului pentru noua ediție a Ligii 2

În această lună august, Meszaros are trei apariții în tricoul echipei Sered’, și singurele, bifând în total 66 de minute pe teren. În ediția trecută a evoluat tot în prima ligă din Slovacia, la Pohronie (15 meciuri și 2 goluri) și Zlate Moravce (7 meciuri și 1 gol). În trecut a mai jucat pentru Komarno și DAC Dunajska.

Transferul la Miercurea Ciuc este prima sa experiență în afara țării natale pentru Andras Meszaros.

”Bine ați venit la Miercurea Ciuc și mult noroc!”, i-a transmis FK Csikszereda noii sale achiziții.

Ciucanii i-au mai legitimat în această vară, pentru noul sezon de Liga 2, pe mijlocașii Norbert Janos (22 de ani), Rareș Takacs (28 de ani) și David Bor (25 de ani), pe fundașul Claudiu Apro (24 de ani) și pe portarul Ladislav Rybansky (35 de ani).

FK Csikszereda debutează în noul sezon la Recea

FK Csikszereda are programat debutul în noul sezon al Ligii 2 pentru ziua de sâmbătă, când, de la ora 11:00, urmează să joace în deplasare la nou-promovata Fotbal Comuna Recea.

În etapa a doua, echipa din Miercurea Ciuc întâlnește pe teren propriu, în data de 5 septembrie, de la ora 20:00, pe U Craiova 1948 SA, meciul urmând a fi televizat.

Echipa antrenată de Valentin Suciu are probleme cu noul coronavirus, după ce ieri doi dintre jucătorii testați au ieșit pozitiv.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alerta-la-miercurea-ciuc-inainte-de-debutul-in-liga-2-doi-jucatori-au-iesit-pozitiv-la-covid-19-la-ultima-testare-ce-spune-noul-protocol-medical-in-aceasta-situatie-19145481

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-a-transferat-un-portar-de-35-de-ani-din-ungaria-dar-mai-pregateste-cel-putin-unul-valentin-suciu-vrea-neaparat-un-atacant-cu-experienta-19145421

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-fost-stabilit-programul-primelor-doua-etape-ale-noului-sezon-al-ligii-2-fc-u-craiova-ripensia-e-primul-joc-televizat-19145463

Marius ANGHEL 26 Aug. 2020, 16:46 Liga 2
Pe aceeași temă