Valentin Suciu a dat uitării startul modest de Liga 2: ”Am reușit să ne ridicăm, să ne regăsim și să acumulăm puncte”. Când se reunește FK Csikszereda și cine a fost desemnat cel mai bun fotbalist din prima parte a campionatului

Răzvan STÎNGĂ 09 Dec. 2021, 14:51 Liga 2
Valentin Suciu a dat uitării startul modest de Liga 2: ”Am reușit să ne ridicăm, să ne regăsim și să acumulăm puncte”. Când se reunește FK Csikszereda și cine a fost desemnat cel mai bun fotbalist din prima parte a campionatului

FK Csikszereda termină anul pe un nesperat loc 7, primul sub linia de play-off, după un început slab de campionat, în care era în subsolul clasamentului. La final de 2021, antrenorul Valentin Suciu și-a spus impresiile cu privire la evoluțiile echipei și este destul de mulțumit.

”Principalul” formației din Miercurea Ciuc este, în mare măsură, încântat de cum s-a prezentat echipa, excepție făcând începutul, primele cinci etape mai precis, care surprindeau și FK Csikszereda părea că poate fi surpriza neplăcută a sezoului.

Valentin Suciu: ”După primele cinci runde am reușit să ne ridicăm, să ne regăsim” 

În cele din urmă, ciucanii și-au revenit. În ultima etapă din acest an au trecut cu 2-1 de Ripensia și sunt la numai două puncte de locurile 5 și 6, FC Buzău și Steaua. Valentin Suciu a evidențiat și anumite meciuri din care se aștepta ca FK Csikszereda să acumuleze mai multe puncte.

Cu excepția primelor cinci runde, sunt destul de mulțumit de rezultatele echipei până acum. După primele cinci runde am reușit să ne ridicăm, să ne regăsim și să acumulăm puncte în serii de meciuri bune. Acesta este unul dintre aspectele pozitive ale sezonului, până acum.

Totuși, au fost trei meciuri, un egal în deplasare cu Metaloglobus, o înfrângere acasă cu Buzău, dar și un egal fără gol împotriva Sloboziei tot pe teren propriu, unde am fi putut lua mai multe puncte și puteam fi mai bine în clasament”, a spus Valentin Suciu, citat de Szekely Sport.

FK Csikszereda se reunește la 12 ianuarie 

După etapa a 5-a a sezonului regular din Liga 2, în ultimele 11 meciuri, FK Csikszereda a pierdut unul singur, a făcut două egaluri și a bifat opt victorii. În 2022, până se trage linia finală peste sezonul regular, le va mai întâlni pe Unirea Dej (acasă), CS Comunal Șelimbăr (deplasare) și FC Brașov (acasă).

Valentin Suciu a programat deja reunirea din 2022. Aceasta va avea loc la 12 ianuarie, într-o zi de miercuri. De altfel, potrivit sursei amintite, în perioada următoare FK Csikszereda va începe să anunțe și primele mișcări de la nivelul lotului, veniri și plecări.

Peter Gal-Andrezly, desemnat cel mai bun fotbalist al ciucanilor din prima parte a campionatului 

FK Csikszereda și-a premiat cei mai buni jucători ai anului, atât de la academie, cât și de la echipele mari. În privința echipei din Liga 2, cel mai bun fotbalist a fost desemnat Peter Gal-Andrezly (31 de ani), care a venit la începutul campionatului, de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Mijlocașul a evoluat în toate cele 16 etape din divizia a doua și a marcat un gol, cu Metaloglobus (scor 1-1).

Cel mai bun tânăr al academiei a fost desemnat Botond Gergely (18 ani). Fundașul are 11 meciuri și un gol până acum în Liga 2. Reușita a venit în partida de pe teren propriu cu Poli Iași, câștigată de ciucani cu 3-1.

Foto: Leczki Jozsi/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fostul-primar-al-timisoarei-il-acuza-dur-pe-finantatorul-ripensiei-cum-ca-din-cauza-lui-nu-se-mai-face-un-alt-stadion-in-oras-echipa-de-rugby-ar-fi-cea-mai-pagubita-19213848

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rares-sburlea-cel-mai-tare-la-testul-fizic-yo-yo-al-doilea-clasat-este-chiar-o-surpriza-un-jucator-care-in-ultimele-luni-s-a-pregatit-singur-19213841

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-inceput-procedura-pentru-stadionul-lego-de-la-timisoara-masacrat-insa-de-autoritatile-locale-care-au-fixat-un-termen-de-realizare-incredibil-19213823

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iulian-rosu-s-a-despartit-cu-regret-de-fc-brasov-jucand-aproape-toate-meciurile-ma-asteptam-la-altceva-mijlocasul-spune-ce-motive-crede-au-dus-la-parcursul-dezastruos-al-echipei-s-19213794

 

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Dec. 2021, 14:51 Liga 2
Pe aceeași temă