FK Csikszereda a transferat un portar de 35 de ani cu multe prezențe în Ungaria. Valentin Suciu mai vrea neapărat un atacant cu experiență

Autor: Andrei PASCU Publicat: 25 Aug. 2020, 15:54 Actualizat: 25 Aug. 2020, 16:15 Liga 2

Portarul Ladislav Rybansky (35 de ani) este cel mai nou transfer al echipei FK Csikszereda. Născut în Slovacia, fotbalistul a semnat un contract valabil doi ani cu echipa din Miercurea Ciuc și a fost prezentat oficial marți.

FK Csikszereda continuă astfel achizițiile din campionatul maghiar, pentru că Ladislav Rybansky are în dreptul său mai multe echipe din Ungaria. De altfel, din anul 2015 a evoluat numai acolo, dar și în trecut a mai fost legitimat la formații din țara vecină. Din vara lui 2016 a jucat pentru Bekescsaba.

Ladislav Rybansky a jucat pentru Spartak Trnava

În total, a evoluat opt ani în campionatele din Ungaria și a adunat sute de prezențe în primele două ligi.

În Ungaria a jucat pentru Kecskemeti TE, Siofok, Diosgyor, Mezokovesd-Zsory, Kisvarda și Bekescsaba. În Slovacia, Ladislav Rybansky a evoluat pentru Spartak Trnava și Sereď, iar în Polonia a jucat la Podbeskidzie.

”Ladislav Rybansky a semnat cu echipa noastră. Portarul în vârstă de 35 de ani a ajuns astăzi la Miercurea Ciuc și a semnat pe o perioadă de doi ani. Portarul de 193 cm înălțime a apărat ultima dată la Bekescsaba, dar pe parcursul carierei a mai jucat la echipele FC Spartak Trnava, Kecskemet TE, BFC Siofok, Diosgyor VTK, Bielsko-Bialaw, FC Nove Zamky, Mezokovesdi SE și Kisvarda FC .

Bine ai venit și mult noroc!”, anunță FK Csikszereda.

FK Csikszereda a făcut cinci transferuri. Valentin Suciu mai vrea un atacant 

FK Csikszereda și-a prezentat astfel al cincilea transfer din această vară pentru noul sezon de Liga 2. Echipa din Miercurea Ciuc i-a mai adus pe mijlocașii Norbert Janos (22 de ani), Rareș Takacs (28 de ani) și David Bor (25 de ani) și pe fundașul Claudiu Apro (24 de ani).

Este de așteptat ca FK Csikszereda să mai facă un transfer, cel puțin. Antrenorul Valentin Suciu a fost nemulțumit de modul în care ofensiva s-a descurcat în meciurile amicale din această vară și are în plan aducerea unui atacant experimentat.

”Lipsește un atacant experimentat în jocul nostru, îl căutăm, dar este foarte dificil să găsim calitate. Suntem la finalul celei de-a doua perioade de antrenamente foarte dificile, părea că băieții erau obosiți, erau două antrenamente pe zi, plus meciurile de pregătire. Mă bucur că am scăpat de această perioadă dificilă fără accidentări grave. Va începe a treia perioadă de pregătire”, declara Valentin Suciu în urmă cu câteva zile.

Foto: FK Csikszereda

Autor: Andrei PASCU Publicat: 25 Aug. 2020, 15:54 Actualizat: 25 Aug. 2020, 16:15 Liga 2
Pe aceeași temă