FK Csikszereda continuă campania de transferuri cu un fotbalist din Ungaria. Cine e noua achiziție a ciucanilor

Andrei PASCU 07 Jul. 2020, 12:45 Liga 2
FK Csikszereda continuă campania de transferuri cu un fotbalist din Ungaria. Cine e noua achiziție a ciucanilor

FK Csikszereda a ajuns la trei transferuri în această vară. Echipa pregătită de Valentin Suciu a anunțat marți, 7 iulie, o nouă achiziție, după ce i-a adus pe mijlocașii Norbert Janos (22 de ani) și pe Rareș Takacs (28 de ani).

David Bor (25 de ani) este numele care se va alătura lotului trupei din Miercurea Ciuc. El evoluează pe postul de mijlocaș stânga, iar ultima dată a evoluat în țara natală, în Ungaria, la Paksi FC.

David Bor are aproape 100 de meciuri în liga secundă maghiară 

În sezonul care tocmai s-a încheiat în Ungaria, David Bor a jucat în 8 partide, a marcat două goluri și a oferit două pase decisive. Potrivit comunicatului emis de echipa din Miercurea Ciuc, contractul dintre cele două părți se întinde pe un sezon, până în vara lui 2021.

”Echipa din Liga 2, FK Miercurea Ciuc, și-a consolidat lotul cu încă un jucător.

Născut la Budapesta, David Bor, în vârstă de de 25 de ani, a semnat un contract pe un an și a ajuns deja în orașul nostru. Ultima dată, a fost jucătorul echipei ungare Paksi FC, din prima divizie, unde a evoluat de opt ori în sezonul trecut.

David Bor a debutat în Ungaria pe 1 iunie 2014, împotriva lui Ferencvaros. În noiembrie, a marcat primul gol în prima divizie, într-o victorie cu 3-0 cu Lombard. În primăvara lui 2016, a fost împrumutat la Balmazujvaros , în liga secundă, apoi a evoluat la Dorog FC, Soproni VSE și Soroksar. A jucat în liga a doua de aproape 100 de ori. În mai 2017, el a suferit o fractură craniană în timpul unui antrenament și a fost nevoit să stea departe de gazon o perioadă mai lungă. 

Bine ai venit la Miercurea Ciuc!”, se precizează pe site-ul FK Csikszereda.

FK Csikszereda vrea să aducă jucători din Liga 1 și Liga 2

Așadar, până acum FK Csikszereda a transferat trei jucători, dar s-a și despărțit de doi. Szilard Magyari s-a întors în Ungaria, unde a semnat cu Soroksar SC, în timp ce căpitanul Barna Bajko și-a anunțat retragerea din activitate la 36 de ani. Potrivit declarațiilor oferite de Valentin Suciu pentru Liga2.ro, vor mai fi anunțate și alte transferuri. În vederile sale se află câțiva fotbaliști din Liga 1, din Liga 2, dar și din campionatele din Ungaria.

De exemplu, în Liga 1 se joacă acum și nu e ceva concret, pentru că jucătorii pe care noi îi vrem sunt sub contract. Am vrea să aducem câțiva jucători și din Liga 1, dar și din Liga 2. În cazul jucătorilor din Liga 1 e vorba de câțiva din play-out. Play-off-ul e o pălărie prea mare pentru noi, trebuie să fim realiști. 

Avem și doi jucători din Ungaria pe care îi vrem. Ei devin liberi de contract în vara asta, purtăm negocieri cu ei, iar când totul va fi clar vom face și anunțurile oficiale”, a spus Valentin Suciu.

Foto: FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-nu-mai-conteaza-pe-barna-bajko-din-sezonul-urmator-atacantul-a-decis-sa-se-retraga-la-36-de-ani-19137879

https://liga2.prosport.ro/seria-1/takacs-rares-s-a-despartit-de-u-cluj-si-a-semnat-cu-fk-csikszereda-are-radacini-ungare-19137644

https://liga2.prosport.ro/seria-1/szilard-magyari-s-a-despartit-de-fk-csikszereda-si-ar-putea-ajunge-in-prima-liga-maghiara-golul-din-meciul-cu-dinamo-ii-va-ramane-ca-o-amintire-vesnica-19134779

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-are-planuri-mari-pentru-perioada-de-transferuri-valentin-suciu-vrea-sa-aduca-jucatori-din-liga-1-si-din-ungaria-devin-liberi-de-contract-si-purtam-negocieri-19137504

Andrei PASCU 07 Jul. 2020, 12:45 Liga 2
Pe aceeași temă