FK Csikszereda a transferat un atacant. Mutarea, a șasea a ciucanilor din această vară

Răzvan STÎNGĂ 03 Sep. 2020, 15:40 Liga 2

FK Csikszereda a mai făcut un transfer. Formația din Miercurea Ciuc a adus un atacant de 18 ani, de la Viitorul Șelimbăr, pe Bogdan Rotar. Contractul dintre cele două părți a fost semnat pe cinci ani, iar jucătorul se va alătura de joi lotului condus de Valentin Suciu. Tânărul a efectuat testul pentru COVID-19, care a ieșit negativ, astfel că poate să se pregătească normal alături de noii săi colegi.

FK Csikszereda a adus un tânăr atacant de 18 ani născut la Sibiu.

Bogdan Rotar a fost format la Interstar FC din Sibiu, iar cel mai recent club pentru care a jucat este Viitorul Șelimbăr, din divizia a treia, cu care echipa noastră s-a întâlnit de două ori în timpul verii. Bogdan Rotar a semnat de cinci ani și a ajuns deja la Miercurea Ciuc, a trecut și testul coronavirus și se va alătura lotului de mâine. Tânărul fotbalist a este de origine maghiară prin bunica și mama sa”, precizează FK Csikszereda.

Valentin Suciu spunea de ceva timp că mai are nevoie de un atacant 

Despre necesitatea unui atacant vorbea Valentin Suciu din urmă cu ceva timp. A remarcat problemele pe care FK Csikszereda le are pe fază ofensivă în meciurile amicale și anunța că se caută variante pentru transferul unuia. Acum, ciucanii l-au adus pe Bogdan Rotar.

Lipsește un atacant experimentat în jocul nostru, îl căutăm, dar este foarte dificil să găsim calitate. Suntem la finalul celei de-a doua perioade de antrenamente foarte dificile, părea că băieții erau obosiți, erau două antrenamente pe zi, plus meciurile de pregătire. Mă bucur că am scăpat de această perioadă dificilă fără accidentări grave. Va începe a treia perioadă de pregătire”, declara Valentin Suciu înainte de începerea campionatului, după un meci test.

FK Csikszereda și-a prezentat astfel al șaselea transfer din această vară, pentru sezonul 2020/2021 de Liga 2. Echipa din Miercurea Ciuc i-a mai adus pe mijlocașii Norbert Janos (22 de ani), Rareș Takacs (28 de ani) și David Bor (25 de ani), pe fundașul Claudiu Apro (24 de ani) și pe portarul Ladislav Rybansky (35 de ani).

FK Csikszereda a câștigat primul meci din Liga 2. În etapa a doua joacă împotriva echipei ”FC U” Craiova 

FK Csikszereda a debutat cu dreptul în noul sezon de Liga 2. A câștigat partida din deplasare cu nou-promovata Fotbal Comuna Recea, cu 1-0. În etapa următoare, sâmbătă, va juca împotriva celor de la U Craiova 1948 SA (acasă), iar după le va întâlni pe Petrolul (acasă), Aerostar Bacău (deplasare), ASU Politehnica (acasă).

Foto: FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-s-a-retestat-de-covid-19-iar-toti-ce-sase-fotbalisti-depistati-pozitiv-inaintea-meciului-cu-ripensia-s-au-vindecat-meciul-cu-fk-csikszereda-de-sambata-se-joaca-19146474

https://liga2.prosport.ro/seria-1/incepe-noul-sezon-al-ligii-2-cu-doua-jocuri-care-nu-vor-avea-loc-din-cauza-cazurilor-de-covid-19-de-la-ora-1100-au-loc-patru-meciuri-19145894

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-respira-usurat-dupa-noua-testare-impotriva-covid-19-ciucanii-pot-face-deplasarea-la-recea-suciu-spune-prin-ce-emotii-a-trecut-nu-doresc-nimanui-ceea-ce-am-simtit-eu-19145730

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Sep. 2020, 15:40 Liga 2
Pe aceeași temă