Campionii FC Argeș și-a anunțat lotul și stafful cu care debutează în noul sezon. Numărul 10 pe echipament, luat de unul dintre cei 18 jucători achiziționați după retrogradarea în Liga 2

Marius ANGHEL 05 Aug. 2023, 09:55 Liga 2
Campionii FC Argeș și-a anunțat lotul și stafful cu care debutează în noul sezon. Numărul 10 pe echipament, luat de unul dintre cei 18 jucători achiziționați după retrogradarea în Liga 2

Campionii FC Argeș revine în Liga 2 după trei ani petrecuți în elită, iar în seara dinaintea zilei în care va debuta în noul sezon competițional și-a anunțat lotul de jucători, stafful tehnic, dar și ”stafful auxiliar” cu care va începe campionatul la finalul căruia speră să promoveze înapoi în SuperLigă.

Antrenorul principal Alexandru Pelici are la dispoziție pentru început un număr de 27 de jucători, dintre care doar șapte au rămas din lotul cu care s-a retrogradat. 18 reprezintă achiziții prezentate oficial în această vară.

Au fost anunțate și numărele pe care le vor purta Grigore Turda și compania pe echipament în noul sezon. Apropo de Turda, acesta a ieșit câștigător să fie principalul căpitan al echipei, în urma votului la care a fost supus toți jucătorii.

Campionii FC Argeș începe sezonul de Liga 2 cu 27 de jucători în lot

Din lotul cu care echipa a retrogradat din prima ligă au rămas șapte jucători: Straton, Micle, Tofan, Turda, Rizzi, Pîrvu și Bertrand.

Cei 18 jucători prezentați ca noi achiziții sunt, în ordinea aducerii lor: Valentin Buhăcianu (ex FC Hermannstadt), Florian Haită (ex Universitatea Cluj), Adrian Scarlatache (ex CS Mioveni), Cristian Balgiu (ex Steaua), Ionuț Rădescu, Andrei Panait (ambii foști la CS Mioveni), Patrick Dulcea (împrumutat de la Farul Constanța), Robert Boboc, Milcho Angelov (ambii foști la FC Brașov), Ionuț Balaur (ex CS Mioveni), Denis Bujor (ex Unirea Slobozia, luat de la Farul), Bogdan Rusu (ex CS Mioveni), Adrian Grigore-Huideș (ex Albacete U19), Mario Tudose (Benfica U19), Andrei Zătreanu (ex CS Tunari), Bogdan Lazăr (împrumut de la Farul Constanța), Alexandru Răuță (Ohod Club – Arabia Saudită) și Josip Mihalic (împrumutat de la CFR Cluj, ex Slaven Koprivnica – prima ligă a Croației).

Ceilalți doi sunt portarul Andrei Bucur și atacantul Mario Mitoi, revenit la echipă după ce în sezonul trecut  a fost împrumutat la SC Oțelul Galați, în Liga 2.

  • Căpitanul Grigore Turda și-a menținut numărul 5 pe echipament, la fel și Straton (1), Micle (33) sau Tofan (2), în timp ce Pîrvu a ales 11 în loc de 25.
  • Dintre nou-veniți, Florian Haită și-a ales tricoul cu numărul 10, în timp ce în atac numărul 9 va fi purtat de bulgarul venit de la FC Brașov Milcho Angelov.

Lotul de jucători al echipei Campionii FC Argeș și numărul pe care îl vor avea pe echipament:

portari:
1 Cătălin Straton
12 Andrei Bucur
33 Mihai George Micle

fundași:
2 Andrei Costinel Tofan
4 Adrian Huideș Grigore
5 Ioan Grigore Turda
6 Cristian Mario Tudose
16 Ionuț Laurențiu Rădescu
19 Ionuț Balaur
22 Emmanuel Facundo Rizzi
26 Gheorghe Bogdan Lazăr
27 Adrian Manuel Scarlatache

mijlocași:
7
Patrick Dulcea
8 Marian Cristian Balgiu
10 Nichita Florian Haită
11 Nikolas Yanis Pîrvu
21 Josip Mihalic
23 Andrei Mihai Panait
24 Dorian Bertrand
25 Florin Robert Boboc
30 Andrei Denis Bujor
55 Alexandru Ilie Răuță

atacanți:
9 Milcho Angelov
17 Cristian Mario Mitoi
20 Mihai Andrei Zătreanu
28 Valentin Buhăcianu
90 Bogdan Gheorghe Rusu

Staff tehnic Campionii FC Argeș:

antrenor principal – Alexandru Drăghicescu Pelici
antrenor secund – Eugen Beza
antrenor secund – Mihail Viorel Ciobanu
antrenor cu portarii – Cătălin Eugen Anghel
preparator fizic – Gabriel Bogdan Ungureanu

Staff auxiliar:

medic – Dragoș Șerb
kinetoterapeut – Ionuț Hristache
maseuri – Valentin Melu și Fabian Eugen Păsărică

Clubul din Pitești și-a actualizat pe site-ul oficial lotul de jucători și stafful tehnic, unii dintre ei au poze de prezentare noi, alții au unele vechi, iar unii dintre cei nou-veniți încă n-au avut parte de o ședință foto. Per total, prezentarea lor este destul de haotică (foto), cu fotografii în diferite posturi, mai apropiate sau mai îndepărtate, iar site-ul le expune într-un mod urât pentru privitor.

O fotografie de grup de prezentare a tututor, așa cum a făcut, de exemplu, Unirea Dej, mai are de așteptat.

 

  • În prima etapă a Ligii 2, Campionii FC Argeș va juca sâmbătă, 5 august, de la ora 11:00, în deplasare la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Foto: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/start-in-noul-sezon-de-liga-2-19278853

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-si-a-anuntat-lotul-de-jucatori-cu-o-zi-inaintea-startului-noului-sezon-de-liga-2-singurul-fotbalist-ramas-din-vechiul-lot-care-a-optat-pentru-schimbarea-numarului-de-pe-echipament-19278845

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-despre-lupta-pentru-play-off-ul-ligii-2-si-promovare-19278804

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-cu-gandul-la-victorie-inaintea-duelului-cu-viitorul-pandurii-alexandru-pelici-a-analizat-partida-cu-gorjenii-sunt-o-echipa-agresiva-periculoasa-pe-tranzitie-19278771

https://liga2.prosport.ro/seria-1/josip-mihalic-de-la-cfr-cluj-la-fc-arges-19278598

Marius ANGHEL 05 Aug. 2023, 09:55 Liga 2
Pe aceeași temă