Jucător adus în România de CFR Cluj a fost cedat rapid la Pitești! Un mijlocaș croat, a 18-a achiziție a trupei lui Alexandru Pelici

Marius ANGHEL 01 Aug. 2023, 10:23 Liga 2
Jucător adus în România de CFR Cluj a fost cedat rapid la Pitești! Un mijlocaș croat, a 18-a achiziție a trupei lui Alexandru Pelici

Alexandru Pelici a primit un nou jucător în lot cu mai puțin de o săptămână până la primul meci oficial din noul sezon. Campionii FC Argeș a anunțat, luni seară, 31 iulie, împrumutul mijlocașului croat Josip Mihalic (20 de ani) de la CFR Cluj.

Este a 18-a achiziție în această vară a echipei piteștene, după retrogradarea în Liga 2.

Josip Mihalic, împrumutat de CFR Cluj la Campionii FC Argeș

La cinci zile distanță după ce era prezentat oficial de către CFR Cluj, Josip Mihalic a fost anunțat în lotul echipei din Liga 2 Campionii FC Argeș. Croatul a fost împrumutat de trupa piteșteană de la multipla campioană a României.

În scurta sa carieră, Mihalic a evoluat la seniori doar pentru Slaven Koprivnica, echipă din prima ligă a Croației pentru care în sezonul 2022-2023 a prins 13 jocuri pe teren, de trei ori fiind titular, a înscris un gol și a totalizat 291 de minute.

”Cluburile FC Argeș și CFR Cluj au ajuns la un acord pentru împrumutul jucătorului Josip Mihalic (20 de ani) până la sfârșitul acestei ediții de campionat.

Tânărul mijlocaș ofensiv a făcut junioratul la renumita academie a celor de la Dinamo Zagreb, evoluând pentru grupele U17 și U19. În 22 de partide jucate pentru Dinamo Zagreb U19, Mihalic a marcat 5 goluri. După terminarea junioratului, a făcut pasul la seniori, semnând cu Slaven Belupo, echipă care activează în prima ligă din Croația. Pentru ocupanta locului 8 din prima ligă croată, Josip a bifat 13 partide și a marcat 1 gol. Fotbalistul croat are o cotă de piață de 100.000 de euro, conform Transfermarkt. Josip Mihalic este al 18-lea transfer perfectat de clubul nostru în această perioadă precompetițională.

Îi urăm bun venit și cât mai multe reușite în tricoul alb-violet!”, a comunicat clubul din Pitești.

18 achiziții în această vară pentru echipa din Pitești

În această campanie de transferuri de vară, Campionii FC Argeș a mai făcut, pe lângă aducerea lui Josip Mihalic, nu mai puține de alte 17 achiziții.

Cu echipa antrenată de Alexandru Pelici au semnat în următoarea ordine jucătorii: Valentin Buhăcianu (ex FC Hermannstadt), Florian Haită (ex Universitatea Cluj), Adrian Scarlatache (ex CS Mioveni), Cristian Balgiu (ex Steaua), Ionuț Rădescu, Andrei Panait (ambii foști la CS Mioveni), Patrick Dulcea (împrumutat de la Farul Constanța), Robert BobocMilcho Angelov (ambii foști la FC Brașov), Ionuț Balaur (ex CS Mioveni), Denis Bujor (ex Unirea Slobozia, luat de la Farul), Bogdan Rusu (ex CS Mioveni), Adrian Grigore-Huideș (ex Albacete U19), Mario Tudose (Benfica U19), Andrei Zătreanu (ex CS Tunari), Bogdan Lazăr (împrumut de la Farul Constanța) și Alexandru Răuță (Ohod Club – Arabia Saudită).

În prima etapă a Ligii 2, Campionii FC Argeș va juca sâmbătă, 5 august, de la ora 11:00, în deplasare la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-rauta-a-revenit-in-liga-2-dupa-opt-ani-si-va-lupta-pentru-promovare-alaturi-de-arges-consider-ca-nu-este-un-pas-inapoi-echipa-lui-pelici-a-ratat-ultimul-amical-19278455

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-victorie-cu-acs-muscelul-campulung-muscel-19278185

https://liga2.prosport.ro/seria-1/argesul-victorie-la-limita-in-amicalul-cu-cs-mioveni-19278102

Marius ANGHEL 01 Aug. 2023, 10:23 Liga 2
Pe aceeași temă