CS Comunal Șelimbăr nu mai contenește cu schimbările și mută și la nivelul staffului tehnic. Sibienii au un nou preparator fizic: ”Am avut și alte oferte, dar am vrut să colaborez cu Claudiu Niculescu”

Andrei PASCU 04 Jan. 2023, 18:49 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr nu mai contenește cu schimbările și mută și la nivelul staffului tehnic. Sibienii au un nou preparator fizic: ”Am avut și alte oferte, dar am vrut să colaborez cu Claudiu Niculescu”

CS Comunal Șelimbăr schimbă și la nivelul staffului tehnic, după modificările făcute în lotul de jucători în această pauză de iarnă, cele mai multe dintre formațiile din Liga 2. Sibienii au cooptat un nou om în stafful condus de Claudiu Niculescu, pe Andrei Antoce, ca preparator fizic.

CS Comunal Șelimbăr are un nou preparator fizic, Andrei Antoce

În vârstă de 27 de ani, Andrei Antoce a mai colaborat și cu alte formații din România până acum, printre care câteva importante, precum Politehnica Iași, Viitorul Constanța și Dinamo.

Bine ai venit, Andrei Antoce!

Începând de astăzi, CSC 1599 Șelimbăr are un nou membru în staff-ul tehnic, este vorba de Andrei Antoce, preparator fizic.

Noul colaborator al lui Claudiu Niculescu este născut pe 21 Iulie 1995 și a mai colaborat cu mai multe formații, iar aici putem aminti: Știința Miroslava, Poli Iași, Viitorul Constanța, Dinamo București, Ceahlăul Piatra Neamț, FC Vaslui”, a precizat CS Comunal Șelimbăr pe pagina de Facebook.

Andrei Antoce a acceptat oferta CS Comunal Șelimbăr și pentru Claudiu Niculescu

Andrei Antoce a recunoscut că a venit la CS Comunal Șelimbăr, în primul rând, pentru că l-a tentat colaborarea cu Claudiu Niculescu. Noul preparator fizic al formației din Liga 2 a precizat că a avut și alte oferte:

Cea mai mare motivație a mea să aleg CSC 1599 Șelimbăr, a fost dorința de a colabora cu Mister, fiind un nume important al fotbalului românesc, iar acest lucru m-a determinat să nu stau prea mult pe gânduri, asta chiar dacă au existat și alte oferte pentru mine.

Îmi doresc în primul rând să obținem cât mai multe puncte din cele trei meciuri extrem de dificile, cu două adversare importante din Liga a 2-a, două echipe cu obiective mărețe”.

CS Comunal Șelimbăr, numai două achiziții. A reziliat opt contracte

CS Comunal Șelimbăr a renunțat la un număr important de jucători după ultima etapă din Liga 2, din 2022, opt. Sibienii au reziliat până acum cu Alexandru CurteanAlexandru DandeaRobert RizaAlexandru RaiceaAlexandu Silveanu, Octavian Ursu, Alexandru Ciocâlteu și Adrian Cîrstean.

În schimb, sub comanda lui Claudiu Niculescu au ajuns numai doi fotbaliști, Raul Palmeș și Nini Popescu.

Foto principal: CSM Ceahlăul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-plecare-de-la-cs-comunal-selimbar-cel-mai-vechi-component-al-lotului-cu-doua-zile-inainte-de-reziliere-clubul-ii-ura-sa-scuture-plasa-portii-tuturor-adversarilor-19257174

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-la-a-doua-achizitie-in-aceasta-iarna-sibienii-au-readus-in-liga-2-un-mijlocas-ofensiv-pe-care-claudiu-niculescu-l-a-mai-antrenat-la-chiajna-19256991

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-doua-achizitie-e-iernii-19256905

https://liga2.prosport.ro/seria-1/golgheterul-selimbarului-din-acest-sezon-prima-achizitie-a-iernii-a-echipei-sc-otelul-a-inscris-impotriva-trupei-lui-dorinel-munteanu-19256791

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 04 Jan. 2023, 18:49 Liga 2
Pe aceeași temă