FK Miercurea Ciuc se declară mai mult nemulțumită de tragerea la sorți a sezonului regular din Liga 2. În primele cinci etape va întâlni trei echipe care vor promovarea, iar Zoltan Szondy a reacționat

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 20 Jul. 2022, 19:14 Actualizat: 20 Jul. 2022, 19:17 Liga 2
FK Miercurea Ciuc se declară mai mult nemulțumită de tragerea la sorți a sezonului regular din Liga 2. În primele cinci etape va întâlni trei echipe care vor promovarea, iar Zoltan Szondy a reacționat

FK Miercurea Ciuc se anunță o echipă pretendentă la play-off-ul Ligii 2 în sezonul următor, lucru recunoscut și de oficiali ai cluburilor care vor lua startul în stagiunea 2022-2023 a diviziei a doua. Acum, că s-a tras la sorți programul întrecerii regulare, Zoltan Szondy a vorbit în numele ciucanilor.

FK Miercurea Ciuc nu prea e mulțumită cu tragerea la sorți. Reacția președintelui Zoltan Szondy

Szondy, președintele echipei FK Miercurea Ciuc, a recunoscut că tragerea nu este cea mai bună pentru echipa sa, care în primele cinci etape va juca împotriva câtorva formații care au și ele pretenții în campionatul care va începe la 6 august.

Astfel, după ce va debuta în noua stagiune pe teren advers cu Unirea Dej, trupa pregătită de Francisc Dican va întâlni, până în runda a 5-a, Concordia Chiajna (acasă), Steaua (în deplasare), Gloria Buzău (acasă) și Unirea Slobozia (în deplasare).

Zoltan Szondy, despre programul pe care îl are FK Miercurea Ciuc: ”Nu este cea mai bună tragere la sorți pentru noi”

Referitor la faptul că va avea partida cu Unirea Dej în deplasare, FK Miercurea Ciuc a solicitat Federației Române de Fotbal acest lucru. La începutul lunii august, pe stadionul propriu va avea loc o competiție destinată echipelor sub 17 ani.

Nu este cea mai bună tragere la sorți pentru noi, dar până la urmă oricum trebuie să joci împotriva fiecărui adversar, cu fiecare echipă.

Vom începe campionatul în deplasare, dar am solicitat acest lucru întrucât stadionul nostru este ocupat la începutul lunii august, anul acesta vom organiza tradiționala competiție OTP Bank Cup pentru echipe sub 17 ani, cu participare internațională”, a spus Szondy pentru Szekely Sport.

FK Miercurea Ciuc are, teoretic, program ceva mai ușor în etapele 5-10

E drept că după etapa a 5-a FK Miercurea Ciuc va avea, teoretic, meciuri mai ușoare, câteva cu echipe nou-promovate din Liga 3 în Liga 2. În această ordine, în intervalul etapelor 5-10, le va întâlni pe Minaur Baia Mare (etapa 6, acasă), Ripensia Timișoara (etapa 7, în deplasare), Metaloglobus (etapa 8, acasă), CSM Slatina (etapa 9, în deplasare), FC Brașov (etapa 10, în deplasare).

FK Miercurea Ciuc se află acum în Turcia, pentru cantonament, dar se va întoarce în România la 22 iulie, în această vineri. În partide amicale din Turcia, ciucanii au câștigat cu 1-0 partida cu Fatih Karagumruk (prima ligă Turcia), au pierdut cu 1-2 meciul cu FK Qabala (prima ligă Azerbaidjan), după care au cedat în confruntarea cu Eyupspor (a doua ligă din Turcia), scor 0-2, și au făcut remiză cu Pendikspor (a doua ligă din Turcia), scor 1-1.

În România, în prima perioadă a pregătirii de vară, echipa din Miercurea Ciuc a disputat două meciuri amicale cu adversari din prima ligă, Chindia Târgoviște (scor 0-1) și Farul Constanța (scor 2-2).

Foto: FK Miercurea Ciuc și Szekey Sport

 

 

 

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 20 Jul. 2022, 19:14 Actualizat: 20 Jul. 2022, 19:17 Liga 2
Pe aceeași temă