Bradley Diallo, primul jucător intrat în vacanță de la FC Brașov. Francezul, despre posibilitatea de a continua sub comanda lui Dan Alexa

Adi MARICA 09 May. 2023, 23:05 Liga 2

Bradley Diallo, fundașul central de 32 de ani, transferat în iarnă de FC Brașov, a intrat în vacanță. Nu se știe sigur dacă francezul va continua sau nu la gruparea antrenată de Dan Alexa.

Diallo spune că a primit o ofertă de prelungire a contractului, însă, deocamdată, nu a semnat: ”Încă nu am semnat prelungirea contractului, dar sunt șanse să continui la Brașov.”

336 de minute la FC Brașov pentru Bradley Diallo, doar două meciuri integralist

Deși, în momentul achiziției, antrenorul Dan Alexa își punea mari speranțe în Bradley Diallo, cifrele fundașului la FC Brașov în cele nouă meciuri din 2023 au fost mai degrabă modeste.

Diallo a fost titular doar în patru meciuri (două în finalul sezonului regular și două în finalul play-out-ului), însă doar în două jocuri a fost integralist, cu Unirea Constanța, în etapa a 18-a, și CSC Dumbrăvița, în ultima rundă din play-out.

În meciul cu Viitorul Pandurii a fost eliminat în minutul 83 pentru două galbene, iar în jocul cu Concordia Chiajna din play-out a fost schimbat în minutul 56 cu Marius Burlacu. În total, la FC Brașov, Diallo a prins 336 de minute în șase jocuri în care a fost utilizat de Dan Alexa, iar în alte trei jocuri a fost rezervă neutilizată.

Se prefigurează puține transferuri la FC Brașov

FC Brașov va continua și în următorul sezon de Liga 2 cu Dan Alexa pe banca tehnică. Antrenorul și președintele Marin Mitran au anunțat că nu vor fi schimbări radicale la nivelul lotului pentru noul sezon.

”Nu vom face schimbări foarte multe de lot, suntem o echipă omogenă. Vor fi trei-patru schimbări, mai mult nu vom face. Avem un lot omogen și dacă vom aduce trei-patru jucători de valoare, vom forma un lot solid. Obiectivul va fi unul categoric pentru sezonul următor, promovarea”, declara Marin Mitran.

Cel mai probabil, FC Brașov se va despărți de Andrei Marc, iar Andrei Ureche și Adi Chică-Roșă se vor întoarce la FC Botoșani, clubul de unde au fost împrumutați. Alexandru Tudor Saim termină împrumutul de la Petrolul, Luca Florică este în aceeași situație și va reveni la Progresul Spartac, de unde este împrumutat, dar cel mai probabil mai merge apoi la Dinamo, iar Sergiu Pîrvulescu este împrumutat de la Kids Tâmpa Brașov.

Tudor Saim și Chică-Roșă ar fi doriți la Brașov și pentru sezonul viitor, însă totul depinde de cluburile de care aparțin.

Oficialii de la FC Brașov continuă discuțiile pentru un nou contract cu puștii Eduard Lambrinoc și Dan Spătaru, iar o situație incertă o are Tudor Cociș, cel care a jucat destul de puțin în acest sezon. În schimb, la FC Brașov va reveni portarul Sebastian Micu, împrumutat în iarnă la Campionii FC Argeș, unde a prins doar un meci în prima ligă (1-3 cu CFR Cluj).

Vacanță de vineri la echipa lui Dan Alexa

După victoria din meciul cu CSC Dumbrăvița (scor 2-1), ultimul din play-out-ul Ligii a 2-a, Dan Alexa le-a acordat jucătorilor trei zile libere. Fotbaliștii brașoveni vor mai avea două zile de antrenamente, iar de vineri se va intra în vacanță până la mijlocul lunii iunie.

Cu 44 de puncte adunate în acest sezon, FC Brașov a câștigat Grupa B de play-out, la general ocupând locul 7 din 20 în Liga 2.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-lider-in-play-out-cu-fc-brasov-si-revoltat-pe-situatia-sportiva-din-timisoara-sa-aiba-sportul-aproape-la-pamant-este-o-palma-pentru-cei-care-ne-conduc-19269765

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-in-barajul-pentru-mentinerea-in-liga-2-19269525

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-cu-chirurgul-inainte-dan-alexa-a-semnat-prelungirea-contractului-cu-fc-brasov-ma-simt-foarte-motivat-si-foarte-bine-19269304

Adi MARICA 09 May. 2023, 23:05 Liga 2
Pe aceeași temă