”FC U” Craiova se pregătește să renunțe la încă un jucător. Anunțul fotbalistului: ”Am contract încă doi ani, dar vreau să rezolv situația pe cale amiabilă”

Răzvan STÎNGĂ 25 Jun. 2020, 19:10 Liga 3
”FC U” Craiova se pregătește să renunțe la încă un jucător. Anunțul fotbalistului: ”Am contract încă doi ani, dar vreau să rezolv situația pe cale amiabilă”

U Craiova 1948 SA face în continuare schimbări la nivelul lotului, iar după cinci plecări este foarte aproape să facă anunțul următoarei despărțiri. Oltenii, promovați în Liga 2 după ce au terminat pe primul loc sezonul ”înghețat” din Seria 4 a Ligii a 3-a, vor să renunțe la serviciile altui jucător, Samuel Luică (23 de ani). Fundașul stânga s-a antrenat cu colegii săi luni, la reunirea echipei pentru pregătirea stagiunii următoare, dar oficialii au purtat discuții cu el și l-au anunțat că trebuie să își găsească alt angajament.

Samuel Luică: ”Am contract încă doi ani dar vreau să îmi rezolv situația mea pe cale amiabilă”

Luică a fost împrumutat la începutul anului la o altă echipă din Seria 4 a Ligii a 3-a, ACSO Filiași, s-a întors după suspendarea definitivă a campionatului, dar nu va mai rămâne. După cum chiar jucătorul a declarat, o să se pregătească de acum înainte separat de restul colegilor săi, iar ulterior cele două părți vor semna rezilierea pe cale amiabibă.

M-am antrenat luni cu echipa, dar ulterior am avut o discuție cu cei din conducere și mi s-a spus că nu mai intru în vederile domnilor antrenor pentru sezonul următor. Eu am contract cu Știința încă doi ani dar vreau să îmi rezolv situația mea pe cale amiabilă. Este clar că nu mai pot să stau dacă nu sunt dorit. Mi s-a făcut un program separat de echipă. Mi s-a spus să mă pregătesc de patru ori pe săptămână sub comanda domnului Ovidiu Turcu, iar de două ori pe sătămână mă voi antrena la sală și cu domnul Dan Vasilică”, a spus Luică pentru Ediție.

”FC U” Craiova s-a mai despărțit până acum de cinci jucători: Claudiu Dragu (atacant, 28 de ani), Constantin Grecu (fundaș stânga, 31 de ani), Claudiu Chindriș (portar, 21 de ani), Cornel Suciu (fundaș, 26 de ani) și Kevin Trabalka (atacant, 23 de ani). A făcut și două transferuri. Este vorba de fotbaliștii Robert Popa (portar, 17 ani) și Alexandru Gîț (fundaș laterat, 22 de ani).

U Craiova 1948 SA a programat un prim meci amical. Va juca împotriva celor de la Flacăra Horezu pe 29 iulie 

Eugen Trică a stabilit o primă partidă de verificare pentru jucătorii săi. Oltenii au căzut la un acord cu echipa împotriva căreia au jucat și  în sezonul 2019/ 2020, în Seria a 4-a din Liga 3, Flacăra Horezu. Meciul test a fost programat pe 29 iulie, la Horezu. În plan mai este și disputarea altor amicale, dar până acum nu s-a ajuns la un acord clar. Se află în tratative cu CSM Reșița, din Liga 2, și cu ACSO Filiași, echipă pe care, de asemenea, ca și în cazul celor de la Flacăra Horezu, a avut-o adversară în Seria 4. Pe lângă cele trei meciuri care s-ar putea organiza, până la începerea noului sezon din Liga 2, oltenii mai au în plan programarea și altor partide de verificare.

 

Foto: FC Universitatea Craiova 1948 

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/documente-explozive-marcel-popescu-pavel-badea-sorin-cartu-si-silvian-cristescu-au-semnat-in-1991-pentru-incercarea-desprinderii-sectiei-de-fotbal-din-clubul-sportiv-universitatea-craiova-exclusi-19136859

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/fc-u-craiova-a-inceput-pregatirea-noului-sezon-de-liga-2-lotul-pe-care-l-a-avut-la-dispozitie-eugen-trica-19136644

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-a-perfectat-al-doilea-transfer-pentru-participarea-in-liga-2-un-fundas-pe-care-eugen-trica-l-a-antrenat-la-sportul-snagov-a-semnat-cu-oltenii-19136485

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-u-craiova-a-programat-primul-meci-amical-va-intalni-o-fosta-adversara-din-liga-3-cu-ce-formatie-din-liga-2-ar-putea-juca-o-partida-de-verificare-19136460

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Jun. 2020, 19:10 Liga 3
Pe aceeași temă