După cinci despărțiri consecutive, ”FC U” Craiova a anunțat prima prelungire contractuală. Robert Tudor continuă la echipa lui Trică: ”Trebuie să ajungem acolo unde ne este locul”

Răzvan STÎNGĂ 20 Jun. 2020, 15:23 Liga 3
După cinci despărțiri consecutive, ”FC U” Craiova a anunțat prima prelungire contractuală. Robert Tudor continuă la echipa lui Trică: ”Trebuie să ajungem acolo unde ne este locul”

U Craiova 1948 SA continuă să lucreze intens la conturarea unui lot puternic de jucători, până la debutul în următorul sezon, când va evolua în Liga 2. Oltenii au decis, după mai multe despărțiri, să îi prelungească înțelegerea mijlocașului de 19 ani Robert Tudor. Noul contract este valabil până în vara anului următor.

Robert Tudor: ”Obiectivul nostru principal cât și al meu de asemenea este să promovam în Liga 1 încă din primul an”

”FC U” Craiova nu a mai prelungit, până acum, contractul vreunui alt jucător din lotul pe care l-a avut la dispoziție Eugen Trică pentru 2019-2020 și care va expira la finalul lunii iunie. Robert Tudor este foarte mulțumit pentru faptul că oamenii care decid soarta clubului i-au oferit o nouă înțelegere și speră să aibă posibilitatea să îl impresioneze pe Trică și să joace cât mai mult în Liga 2. Este încrezător că U Craiova 1948 SA poate promova în Liga 1.

În primul rând vreau să le mulțumesc celor din staff pentru prelungirea contractului . Am avut un an foarte frumos lângă băieți și sunt bucuros să mă aflu și în acest an alături de ei. Obiectivul nostru principal cât și al meu de asemenea este să promovam în Liga 1 încă din primul an. Trebuie să ajungem acolo unde ne este locul”, a declarat Robert Tudor pentru Ediție.

Cei cinci jucători de care ”FC U” Craiova s-a despărțit: Claudiu Dragu (atacant, 28 de ani), Constantin Grecu (fundaș stânga, 31 de ani), Claudiu Chindriș (portar, 21 de ani), Cornel Suciu (fundaș, 26 de ani) și Kevin Trabalka (atacant, 23 de ani).

”FC U” Craiova începe antrenamentele pe 22 iunie 

Antrenorul Eugen Trică a început pregătirea sezonului următor și deja i-a anunțat pe jucători când vor relua antrenamentele. Oltenii vor să se pună la punct cu condiția fizică până la startul primei partide din următoarea stagiune și vor începe ședințele pe 22 iunie. În primă fază, ”FC U” Craiova va efectua testul de depistare a virusului COVID-19, iar ulterior, în aceeași zi, fotbaliștii vor face un prim antrenament, din câte se pare, la baza Aripile. Va fi primul stagiu pe care îl propune Eugen Trică, pe plan local, și care se va finaliza cu disputarea a două meciuri de verificare. Al doilea stagiu va fi efectuat în afara României.

U Craiova 1948 SA va face mai multe transferuri importante, din câte se pare. Sunt anunțate veniri de jucători cu meciuri în Liga 2 și chiar în Liga 1. În acest moment, ar exista discuții, iar precizările oficiale referitoare la fotbaliștii cu care se va ajunge la înțelegere vor fi făcute după data de 5 august. Negocierile se poartă cu 15 fotbaliști și este de așteptat ca cel puțin jumătate dintre ei să semneze actele.

Foto: FC Universitatea Craiova 1948

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Jun. 2020, 15:23 Liga 3
Pe aceeași temă