FC Hermannstadt și-a încheiat meciurile amicale fără să fie învinsă. În ultimul test, sibienii s-au chinuit cu CSM Deva și au câștigat in extremis

Ovidiu BOICA, Marius ANGHEL 20 Feb. 2022, 22:57 Liga 2

FC Hermannstadt s-a impus la limită și in extremis, cu scorul de 1-0, în ultima partidă de verificare din această iarnă. Sâmbătă la prânz, ”alb-roșii” au câștigat în fața echipe din Liga 3 CSM Deva prin golul lui Daniel Paraschiv, reușit în minutul 88.

Bilanțul trupei sibiene în amicalele din această este de cinci victorii și trei remize.

FC Hermannstadt a câștigat cu 1-0 amicalul cu CSM Deva

Trupa pregătită de Marius Măldărășanu a trecut cu bine și peste ultimul amical de dinaintea atacului decisiv pentru revenirea în Liga 1. ”Alb-roșii” s-au impus, sâmbătă, pe stadionul Municipal din Sibiu, cu 1-0 în fața echipei CSM Deva, nimeni alta decât cea care câștigase, cu câteva săptămâni în urmă, testul cu cealaltă divizionară secundă sibiană, CS Comunal Șelimbăr (scor 3-1).

FC Hermannstadt n-a pierdut, astfel, niciunul din cele opt amicale disputate în această iarnă, înregistrând cinci victorii și trei rezultate de egalitate.

Cu formația lui Ștefan Nanu, golul victoriei a fost reușit de Daniel Paraschiv în ultimele minute. Atacantul împrumutat până în vară de la campioana CFR Cluj, ultima dată fost la FC Voluntari, a înscris în minutul 88, după ce a profitat de o greşeală în apărarea devenilor.

Ionuț Stoica și Andrei Blejdea nu au jucat nici acum

Măldărășanu a început jocul cu ”unsprezecele”: Plamen Iliev – Alexandru Pantea, Florin Bejan, Paul Antoche, Gheorghe Tomșa, Ionuț Năstăsie, Mino Sota, Silviu Balaure, Ionuț Biceanu, Petrișor Petrescu, Daniel Paraschiv. În repriza secundă au mai intra, potrivit informațiilor furnizate de echipa sibiană: Vlad Muțiu, Saeed Issah, Alexandru Negrea, Baba Alhassan, Gabriel Șerban, Valentin Buhăcianu, Alexandru Oroian și Cosmin Bucuroiu.

De la FC Hermannstadt au lipsit, în continuare, Ionuț Stoica și Andrei Blejdea din motive de ordin medical.

Ștefan Nanu: ”Chiar nu mă așteptam ca băieții să joace atât de bine”

CSM Deva a dat o replică bună divizionarei secunde din Sibiu, a avut câteva ocazii de a înscrie pe Municipal, însă a pierdut chiar dintr-o greșeală proprie în defensivă, Paraschiv profitând și înscriind. Antrenorul Ștefan Nanu chiar s-a declarat surprins de jucătorii săi.

”Am făcut un joc foarte bun, chiar nu mă așteptam ca băieții să joace atât de bine. În prima repriză Sibiul a avut un singur șut pe poartă, și acela de la 30 de metri. Noi, în schimb, am ratat patru ocazii mari, Kayondo două, Bloj și Cuibari, ultimul cu poarta goală la centrarea lui Kayondo. Am pierdut pe final, la o greșeală în apărare, pasă înapoi care ne-a prins un pic descoperiți, gol venit și pe fond de oboseală. Am avut și probleme de lot, Sulea e în continuare accidentat, Avramovici are o contractură, Kelemen și Iordache lipsesc de mai mult timp, Săulescu a suferit o comoție la începutul meciului, Marinca a intrat însă foarte bine în joc în locul lui, iar Stelea a avut și el ceva probleme medicale pe final și a trebuit înlocuit”, a spus Ștefan Nanu după meci, citate de pagina de Facebook a CSM Deva.

CSM Deva în amicalul cu FC Hermannstadt: Bădescu – Vasilescu, Plută, Dumbrăvean, Doboș – Săulescu (Marinca 17), Stelea (Branea 72), Țoiu, Bloj – Kayondo, Cuibari.

În precedentele jocuri amicale disputate în această iarnă de a doua clasată din Seria a 7-a a Ligii 3 a întâlnit: CS Comunal Șelimbăr (3-1), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (1-3) și CS Universitatea Alba Iulia (2-0). CSM Deva mai are jocuri de verificare cu Inter Stars Sibiu (26 februarie) și CS Ineu (5 martie), ambele pe teren propriu.

FC Hermannstadt, neînvinsă în amicale. Meciul oficial cu Dunărea Călărași se joacă duminică

FC Hermannstadt a mai câștigat, în această iarnă, cu Unirea Dej (1-0), FC Saburtalo Tbilisi (1-0), Valmiera FK (2-0) și Someșul Dej (2-1), remizând cu CS Comunal Șelimbăr (3-3), FK Vardar Skopje (1-1) și FK Khimki (0-0).

Trupa sibiană va juca primul meci oficial din 2022 la data de 27 februarie, de la ora 18:30, la Mediaș, cu Dunărea Călărași, în etapa a 17-a a Ligii 2, antepenultima din sezonul regular.

Foto: CSM Deva

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-ramane-neinvinsa-in-amicalele-din-aceasta-iarna-si-dupa-intalnirea-cu-somesul-dej-ioan-hora-la-primul-gol-pentru-sibieni-19219813

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-petrolul-deschide-prima-etapa-a-ligii-2-din-2022-u-cluj-concordia-o-inchide-programul-rundei-a-17-a-si-meciurile-televizate-19219611

https://liga2.prosport.ro/seria-1/plamen-iliev-a-lasat-dinamo-pentru-fc-hermannstadt-portarul-bulgar-e-a-saptea-achizitie-a-sibienilor-in-acest-an-19219489

Ovidiu BOICA, Marius ANGHEL 20 Feb. 2022, 22:57 Liga 2
Pe aceeași temă