FC Hermannstadt rămâne neînvinsă în amicalele din această iarnă și după întâlnirea cu Someșul Dej! Ioan Hora, la primul gol pentru sibieni

Ovidiu BOICA 17 Feb. 2022, 17:54 Liga 2

FC Hermannstadt a câștigat, astăzi, 17 februarie, cu scorul de 2-1 amicalul disputat pe stadionul Municipal din Sibiu cu Someșul Dej, ocupanta locului 3 în Seria a 10-a a Ligii 3.

După o primă repriză încheiată cu scor alb, divizionara secundă clasată pe locul 2 s-a impus prin golurile lui Ioan Hora și Călin Popescu. Venit în iarnă la Sibiu, după despărțirea de prim-divizionara UTA Arad, Hora este la prima reușită în tricoul alb cu roșu.

Pentru echipa din Dej, antrenată de Dan Șomcherechi, a marcat Ștefan Visic.

Ionuț Stoica și Andrei Blejdea, în continuare accidentați

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărălanu, a început partida cu ”unsprezecele”: Vlad Muțiu – Loren Niță, Florin Bejan, Saeed Issah, Raul Opruț – Baba Alhassan, Gabriel Șerban – Călin Popescu, Ioan Hora, Alexandru Oroian – Valentin Buhăcianu. Pe parcurs au mai intrat Bogdan Jica, Alexandru Negrea, Gheorghe Tomșa, Mino Sota, Ionuț Năstăsie, Silviu Balaure și Petrișor Petrescu.

Măldărășanu nu i-a putut folosi pe Ionuț Stoica și Andrei Blejdea, ambii cu probleme de ordin medical.

CSM Deva, ultimul adversar pentru FC Hermannstadt înainte de primul meci oficial din 2022

FC Hermannstadt va susține ultimul meci de verificare de dinaintea reluării campionatului sâmbătă, 19 februarie, de la ora 12:00, tot pe stadionul Municipal, cu o altă echipă din Liga 3, CSM Deva, care a învins-o într-un amical, cu câteva săptămâni în urmă, cu 3-1 pe CS Comunal Șelimbăr.

Echipa sibiană a mai disputat în această perioadă de pregătire de iarnă șase amicale, cu: Unirea Dej (1-0), CS Comunal Șelimbăr (3-3), în România, FC Saburtalo Tbilisi (1-0), Valmiera FK (2-0), FK Vardar Skopje (1-1) și FK Khimki (0-0), în cantonamentul din Turcia.

FC Hermannstadt va juca primul meci oficial din 2022 la data de 27 februarie, de la ora 18:30, la Mediaș, cu Dunărea Călărași, în etapa a 17-a a Ligii 2, antepenultima din sezonul regular.

De partea cealaltă, Someșul Dej a mai disputat amicale cu Progresul Șomcuta Mare (2-3), CFR Cluj 2 (1-1) și Luceafărul Oradea (6-0).

Foto: Someșul Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-petrolul-deschide-prima-etapa-a-ligii-2-din-2022-u-cluj-concordia-o-inchide-programul-rundei-a-17-a-si-meciurile-televizate-19219611

https://liga2.prosport.ro/seria-1/plamen-iliev-a-lasat-dinamo-pentru-fc-hermannstadt-portarul-bulgar-e-a-saptea-achizitie-a-sibienilor-in-acest-an-19219489

 

 

 

Ovidiu BOICA 17 Feb. 2022, 17:54 Liga 2
Pe aceeași temă