FC Hermannstadt a câștigat primul amical disputat în Antalya, cu o echipă din prima ligă a Georgiei. Sibienii nu s-au putut baza pe doi dintre jucătorii nou-veniți

Ovidiu BOICA 02 Feb. 2022, 15:32 Liga 2
FC Hermannstadt a câștigat primul amical disputat în Antalya, cu o echipă din prima ligă a Georgiei. Sibienii nu s-au putut baza pe doi dintre jucătorii nou-veniți

FC Hermannstadt a câștigat primul dintre amicalele programate în cantonamentul din Antalya, acolo unde se află de vineri. Marți seara, ”alb-roșii” au câștigat cu 1-0 duelul cu FC Saburtalo Tbilisi, ocupanta locului 4 în sezonul precedent al primului eșalon din Georgia.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Ionuț Năstăsie din pasa lui Alexandru Pantea, în minutul 11.

Ioan Hora și Andrei Blejdea au probleme medicale și n-au jucat cu Saburtalo

Marius Măldărășanu, antrenorul sibienilor, nu i-a putut folosi în acest meci, potrivit informațiilor furnizate de club, pe Ioan Hora și Andrei Blejdea, doi dintre cei cinci jucători achiziționați de echipă în această iarnă, care acuză ceva probleme de ordin medical.

În absența acestora, Măldărășanu a început partida cu ”unsprezecele”: Ionuț Pop – Alexandru Pantea, Paul Antoche, Ionuț Stoica, Raul Opruț, Ionuț Biceanu, Ionuț Năstăsie, Silviu Balaure, Cosmin Bucuroiu, Petrișor Petrescu, Valentin Buhăcianu. Pe parcurs au mai fost utilizați portarul Vlad Muțiu și jucătorii de câmp Ianis Gîndilă, Baba Alhassan, Saeed Issah, Gheorghe Tomșa, Alexandru Oroian, Călin Popescu, Daniel Paraschiv și Gabriel Șerban.

Analizând lotul deplasat de FC Hermannstadt în Turcia și jucătorii enumerați mai sus, constatăm că nu au fost folosiți în acest amical nici Călin Grecu (portar), Florin Bejan și Mino Sota, însă despre aceștia clubul nu a precizat nimic.

Încă trei amicale stabilite în Turcia

FC Hermannstadt va susține următorul meci de verificare în Antalya vineri, 4 februarie, cu Valmiera, ocupanta locului secund în prima divizie din Letonia.

După acest test, echipa lui Marius Măldărășanu va mai juca amicale cu Vardar Skopje (Macedonia de Nord) și Khimki (Rusia).

În țară, sibienii au jucat două amicale, cu Unirea Dej (scor 1-0) și CS Comunal Șelimbăr (scor 3-3). Revenirea în România din Turcia este programată la data de 11 februarie.

Foto: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-a-ajuns-in-turcia-lotul-de-jucatori-pe-care-marius-maldarasanu-il-are-la-dispozitie-pentru-acest-cantonament-19217968

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-andrei-sintean-a-semnat-cu-poli-timisoara-dupa-despartirea-de-fc-hermannstadt-19218163

Ovidiu BOICA 02 Feb. 2022, 15:32 Liga 2
Pe aceeași temă